Günah Olurmu?
-
Hepimis cayır cayır yanıcaasss... : )
-
Kolay ya a.k Bi karttan başka bi karta Para havale etmek çok biliyonuz ya .
+ + + + +
Diyelim ki Kart Garanti den alınmış bir bonus kart ve bu kartın internet şube sitesindeki kullanıcı adı ve şifresi var ?
girdin eft yada havale yaptın başka bi hesaba ..
Güzel .. Sonra yedin 2 günde çatır çatır parayı oda güzel .
Sonra Kartın Gerçek sahibi girsin baksın parası yok evine ekstraları gelsin sonra gitsin savcılığa suç duyurusunda bulunsun ben böyle bir parayı bu hesaba havale etmedim diye..
Havale eden Şahıs 3. Gün Paket Bayrampaşa Kapalı Ceza evine Yollarlarsa Ayda bir 1 karton Maltepe Sigarası Götürürüm :D uaısdghasjlkdhglashdjkgh uehuehueheuh -
ya hacı günah mı değil mi tartışmasına girmektense
bak şimdi
garanti den birinin şifresini internet cafe vb. gibi bir ortamdan alıyorsun sonra giriyorsun sisteme havale ediyorsun nette sanal kartta ile harcıyorsun abe mantıksız arkadaşım elbet bir gün bu adam uyanacak garanti ye sölicek dicek ki böle böle param eksilmiş haberiniz var mı diye oda bakacak hea doğru söylüyorsun dicek ve kapına gelecekler bayrampaşa vb. gibi yerler senin için idealdir üstteki arkadaşın söylediği gibi -
arkadaş sen burda hata yapmışsın ve hata yaptığını kabul ediyorsun . ilk yapman gereken bu kartı sahibine vermen ve helalik almandır. öte yandan ertan kardeşim hiç kimse bir kişi hakkında kesin hüküm veremez bu cennetlik yada cehennemlik diye. eğer sen burda arkadaşa cehennemlik dersen allahın affeden sıfatına karşı gelmiş olur arkadaşın dahada battı balık yangider demesine vesile olursun. ve o andan itibaren işleyeceği kötü durumlarına ortak olursun. ve sen allahın affeden sıfatına zıt bir kelimeyi aşikar olarak söylediğin için kusura bakma şirk yapmış bulundun.ey sipidik kardeş sana samimi olursan allahın rahmetinin seni kuşatacağı konusunda garanti veriyorum buda şudur ilk başta dediğim meseleyi yapman ve Allaha affetmesi için peygamber ümmetine nail etmesi için dua etmendir ve ben senin samimiyetinde görmeye çalışıyorum bu mevzuyu. allaha emanet ol
-
VaLLa günah oLuyor cünkü arkadas parayı benim hesabıma yatırıyordu fazLasıyLa benden cıktı o para bi yerden cıkıyor yani en iyisi tövbe et.. yapma o isi..
-
VaLLa günah oLuyor cünkü arkadas parayı benim hesabıma yatırıyordu fazLasıyLa benden cıktı o para bi yerden cıkıyor yani en iyisi tövbe et.. yapma o isi..
-
sipidik ne demek günah olur mu o parasını aldınız kisi bakalım ne zorlukta para kazanıyor. siz onun hakkına girdiniz kul hakkı cezası çok ama çok büyük her sey bağışlanıyor ama kul hakkı bagıslnamaz o helal etmedikce git o kişide helallik al yoksa sıçtın hakikatende
-
Abi hertürlü haram bari sen yeseydin spaliyi.
-
defter-i ameli doldurmuşun len...
-
muhabbet_fedaisi eyw usta..
the_emirreis lem ben yemiom parayı falan bi yanlıslık etdik elemanın şifresini daıttık..
sk8er bizde bilioz yakalanma olayını şu konuları tam okumadan cevap yazmayın a.q parayı ben cekmiorm ben sadece kartla şifreyi verdim onuda skse kanıtlayamaz..
neyse bi arkadaşıma dedim oda yapı krediyi arayıp durumu anlat bole bole cocuk pişman dedi para yarın sabaha cekile bilir dedi..
yapı kredide ses kaydını almış..:D :S tamam ilgilencez demiş..yane olay benden koptu demi?? hsktr yaw:..
Toplam Hit: 4032 Toplam Mesaj: 28