Günaydın.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

SLEEP programın ismi sayın Mukavim :))

Senin burnun kaşınıyor nazi, benim sabah akşam nezle birininki gibi akıyor. yanımda sürekli mendil bulunmak zorunda...

hocam dosyanın full sürümü varsa yollar mısın. az daha hacklenecektim sanırım.. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.urbandroid.sleep.full.key&hl=tr

buradan izinlere baktım 

İzinler

BU UYGULAMANIN ÇALIŞMASI IÇIN HIÇBIR ÖZEL IZIN GEREKMIYOR.

bu da benim teldeki durum..

indirdiğim linkte burada  http://turbobit.net/6yleakkho6wy.html 

uyanık olmak lazım. çok takmıyordum bu durumu hatta teldeki antivirusu bile kaldırdım ama adamlar aynı isimle farklı bir programı upload etmişler.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    şimdi bakarken 'sleep if u can' diye bir uygulama dikkatimi çekti, alarmi susturmak için daha önceden fotoğrafını çektiğin mekanın aynısını bir daha çekmen gerektiği yazıyor açıklamada. çok fazla izin ıstiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

benim demek istediğim farklı hocam. sitede hiç izin istemiyor diyor. demek ki orjinal apk sinde bu yok. ama internette bulduğum gerekli gereksiz tüm izinleri istemiş. alarm programının ne işi var telefon çağrısıyla, internet bağlantısıyla.. milletle mi paylaşacak saat kaçta kalmış bu diye.. yani indirdiğim dosya muhtemelen farklı bir uygulama.

edit: ama ilginç olan şu 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.urbandroid.sleep&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnVyYmFuZHJvaWQuc2xlZXAiXQ..

bu ücretsiz versiyonu. ve onda bir sürü izin aktif durumda.. o halde orjinalde belirtilen izinlerde problem var.

unbalanced tarafından 24/Kas/12 00:56 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Ne yaptıysam sabah kalkma sorununa çare bulamadım arkadaş,

duymuyorum, duyarsam da sallamıyorum.

4-5 farklı saat aldım olmadı...

Şimdi telefonu kuruyorum arka arkaya 4-5 alarm. Arkadaşlar yan odadan geliyor kalk a.koyacam alarmının :D

anca öyle..

senin işi bi denicem bakalım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Tek çözümü var abi uyumayacaksın :D

Bu arada günaydın...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Tek çözümü var abi uyumayacaksın :D

Bu arada günaydın...

günaydın tosun dediğini yaptım bende :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
Toplam Hit: 1920 Toplam Mesaj: 17