Güncel Adsl Kampanyalarından En İdeali Hangisi ?
-
Selam beyler. Eve internet almak istiyorum. Uydu net apartmanımızda(bölgemizde) olmadığı için bağlattıramadım. Acaba su an için en iyi internet hangisi. Kablosuz modem olarak. Eğer bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
-
Taahüt olmadığı sürece hepsi aynı. Hiç kampanya peşinde koşma 8 mbit e kadar ttnet bağla gitsin
-
bir de şöyle bir şey var. İzmir de üni okuyorum bu sene dahil 2 senem var. taahhütlü 24 ay istiyor modem hediyeli olanlar. ben maksimum 18-19 ay kalıcam. 12 ay taahhütlü güzel bi kampanya görmedim.
-
biz evde 3 kişiyiz hacı...bi yardırıyoz indirmeye 8 mb in kotasını aşıyoz geri kalan 29 günde 1 mb giriyoz
8 mb in kotası 25 gb dır...25 gb aştığınız takdirde 1 mb düşer..
ayrıca ne zaman 8 mb ile bağlandım hiç bilmiyorum..yere göre değişkenlik gösteriyor..
benim önerim 8 mb alma ...
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------
biz evde 3 kişiyiz hacı...bi yardırıyoz indirmeye 8 mb in kotasını aşıyoz geri kalan 29 günde 1 mb giriyoz
8 mb in kotası 25 gb dır...25 gb aştığınız takdirde 1 mb düşer..
ayrıca ne zaman 8 mb ile bağlandım hiç bilmiyorum..yere göre değişkenlik gösteriyor..
benim önerim 8 mb alma ...
-----------------------------
mantıklı bi öneri. bende boyle dusunuyorum. zaten filmdi diziydi cok indiririm. peki fiyat ve avantaj açısından hangi firmayı öneriyosun -
taaahüte girme.taahhüte giren kafamı dikeyim..