folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Güncel Airdrop Ve Token Bounty Paylaşımları



Güncel Airdrop Ve Token Bounty Paylaşımları

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    Selam arkadaşlar,

    Artık bu konu altında; sürekli takip ettiğim ve yeni keşfettiğim Airdrop ve Bounty kampanyalarını paylaşacağım.
    Biliyorsunuz genelde, Airdroplar kısa ve belirli görevler karşılığında Ether Wallet'a gönderilen Token'lardan oluşur. Bounty programları da referans ve pre-sale ( özel satış ) sonrasında, borsada işlem görene kadar olan olan projelerden oluşur.

    Konu altında; telegram , facebook, twitter, linkedin, reddit benzeri sosyal mecra hesaplarınızla katılıp, belirli bir süre ( genelde 1-2 ay, en iyi ihtimalle 1 hafta ) içerisinde dağıtılacak; güven veren, yorumları iyi olanları paylaşmaya gayret edeceğim. Bilen bilir, birçok scam çıkar. 

    Umarım mahçup olmam :) 

    Sizden tek ricam şudur ; paylaştığım güncel kampanyalarda yer alan referans bağlantılarımla katılmaya özen gösterin. Sizlerin hiçbir kaybı olmayacak. Şayet olursa telafi ederim :)         ( Zaman ve sabır hariç :) )

    İlk Paylaşım Gelsin O halde : 

    ====  Artixles İCO     ====    


    İsminden anlaşılacağı üzere; bilgi ve içeriğe değer biçen bir İCO . Bir blog ağı oluşturulacak, blog sahiplerinin " bağış " kisvesinde kazanç sağlamasını amaçlayan bir proje. Geleceği iyi bir İCO. Bildiğiniz üzere; artık internet üzerinde en değerli şey; özgün içerik.

    0,02$ değer biçilmekte. Web sitesine kayıt sonrası hesabınızı aktif etmelisiniz. İlk etap'da sosyal medya görevlerini yerine getirmeniz isteniyor. Her görev içinde bir ödül miktarı var.

    Referans programı ile ağını yükseltiyor.

    Her referans için 100 Token ( 2$ ) değer biçiliyor. ( Yalnızca onaylanmış üyelikler için. ) Ayrıca, referansınız ile üye olup onaylandıktan sonra, o kişi yatırım yaparsa, her yatırım miktarının %50'side token karşılığı size eklenecek.

    İncelemeye; beklemeye değer bir İCO .

    Değerlendirme  : 4 / 5  ( **** )


    Kayıt İçin :     TIKLA

    Refsiz : articlex.io

    C_e_Z_a tarafından 06/May/18 14:24 tarihinde düzenlenmiştir

    Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    ===== ENAPSE =====




    Yine bir; yazı ve içerik temalı basit bir token.  Sizden sadece airdrop için siteye üye olmanız isteniyor, telegram grubuna giriş yaptıktan sonra,kayıt sayfasında username'inizi tanımlayın, ERC20 EtherWallet bilginizi girdikten sonra kaydınız alınmış olur. Öğrendiğime göre 12 Temmuz'a göre devam edecek.  Kayıttan sonra, sürekli olarak sadece mail adresinizi yazarak referans panelinizden takip edebilirsiniz. Çok inandırı ve güven vericid durmuyor, ama sadece telegram aracılığı ile gruplarda paylaşsanız bile, rahatlıkla 5-10 referans çıkartırsınız. Oda ortalama  67$ ediyor. ( 11 Referans için hiçte fena değil :) ) 

    Değerlendirme : 2 / 5 ( ** ) 

    Kayıt İçin :     TIKLA

    Refsiz : enapse.club

    C_e_Z_a tarafından 06/May/18 00:59 tarihinde düzenlenmiştir

    Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    ===== FTE ( Fast Trade Exchange) =====




    HiteBTC ve Kucoin'de şimdiden listelenmeyi kafaya koymuş, kendine inanan ve azımsanmayacak da takipçi edinmiş bir İCO.  Siteleri sade ama projeleri güzel. Her türlü internete bağlanan alet üzerinden güvenli ödeme kanalları oluşturmayı planlıyorlar.  Referans sistemi ile genişliyorlar. Pre-Sale'i 7 gün boyunca devam edicek. Etherium tabanlı bir İCO, 1 İCO = 0,00002 ETH. 60 milyon adet üretilmiş. Takip etmeye değer enazından, telegram bot'u sayesinde bakiyenizi anında öğrenebilirsiniz.  Referans başına 100 Token ( 0,002 ETH ) veriyor, fena değil. Zaten oda 1,7$ falan ediyor. ETH Wallet'inizi yazdıktan sonra, sürekli wallet ID'nizle giriş yapıp panelinizi kontrol ediceksiniz, unutmayın :)



    Değerlendirme : 3 /5 ( **** ) 

    Katılmak İçin : TIKLA

    Refsiz : fte.company

     

    C_e_Z_a tarafından 06/May/18 01:00 tarihinde düzenlenmiştir

    Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2010
    Erkek

    Referensssız link koymayacaksan başlığı sil bence.

    Bu referans kasma çabaları da kabak tadı vermeye başladı artık !


    PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    ====== Bulleon İCO ======





    Sağlam bir İCO.  Amaçları; çok yönlü bir Kripto para borsası oluşturmak. Güvenliğe, kullanılabilir olmaya çok özen gösterdiklerini söylüyorlar. Heralde son zamanlarda sıkça duyulan borsa hacklemelerine bir gönderme :)  10 BULL = 0,01 ETH olarak değer biçilmiş. Birçok İCO değerlendirme sitesi üzerinden de 5 üzerinden 4,85 gibi ciddi puanlar almış. Güven verildiği görülüyor.  Sadece borsa olarak değil, kendilerine özel kredi kartı çıkartmak gibi bir projeleride var.
    Bence takip edilmeli, ilgilenilmeli. Airdrop görevleri mevcut, öncelikle sosyal medya hesaplarını ziyaret edip takibe almalısınız, telegram kanalına katılmalısınız.
    Bunun referans mantığı şöyle; referans kazancını sadece referansınızla üye olanlara yada üyeliği onaylananlar olarak düşünmeyin. Referansınızla üye olduktan sonra yatırım yapanlara göre kazanç sağlayacaksınız. %50 hemde :) 1 ETH yatırıma; 0,5 ETH. Ama ilerisi için güvenilir bir proje olduğunu kanaati hakim olduğu için tahminen yatırım alacak bir proje, belki siz bile yaparsınız :) Yapın yapın :) Kazançlarınızı haftalık gönderecekler ETH adresinize.  



    Değerlendirme : 4 / 5 ( **** )

    Kayıt İçin : TIKLA
    Refsiz : bulleon.io


     

     

    C_e_Z_a tarafından 06/May/18 01:00 tarihinde düzenlenmiştir

    Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    mehmetdiyebiri bunu yazdı

    Referensssız link koymayacaksan başlığı sil bence.

    Bu referans kasma çabaları da kabak tadı vermeye başladı artık !

    Kusura bakma reis , bilemedik :) Tümü düzenlendi uyarından sonra hocam, haklısın :) 


    Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    ===== = OwnData ========



    Dünya genelinde 40'a yakın ülkede, oluşturacakları ağ ile big data transferi hedefleyen bir proje. Özellikle finans alanında; muhtemelen pazarlama ve reklam ağlarına uygulanacak bir data platformu hedefleniyor. Sadece dijital ortamlarda değil, yazılı ve görsel basın aracılığı ilede reklam platformu hedefiyle; büyük pazar payı sahiplerine daha kesin sonuçlar sunacak bir proje. 

    Ciddi bir yatırım alıyor, çok kısa sürede belirledikleri hedeflere ulaştılar. 3. kademeye geçmiş bulunuyorlar, ama airdrop'ları halen aktif. Sosyal medya ,telegram gibi görevleri yerine getirdiğinizde dahi 2000'e yakın token kazanıyorsunuz. 11 milyon token dağıtılmak planlanıyor. Şuan için ücreti 1 OWN = 0.00000002 BTC ( 2000 token kayıt esnasındaki görevleri tamamladığınızda, 0,0002 BTC 'ye tekabül eder. )


    Ekibi ciddi manada kaliteli, hatta bir Türk var. ( Vodafone Türkiye'de çalışmaktaymış. ) Güven veriyor, ciddi görünüyor. Enazından katılıp, borsaya girene kadar belli bir miktar token'i elde tutmakta fayda var.

    Değerlendirme : 4/ 5 ( **** )

    Kayıt İçin :  TIKLA

    Refsiz : owndata.network

     

     

     

    C_e_Z_a tarafından 06/May/18 15:46 tarihinde düzenlenmiştir

    Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    ===== BrickBlock.İO =======



    Şuana kadar tanıtımını yaptığım en sağlam projelerden biri diyebilirim. Global olarak bir realestate ( emlak ve gayrimenkul ) ağı oluşturulması gibi, ciddi yatırm almış bir projeleri var.  Ekibi çok farklı ülkelerden, sektörlerinde deneyimli insanlara benziyor. sahibinden'in global versiyonu gibi düşünün, ama tamamen kripto para ile yürütülecek bir proje. 0,60 $ gibi ciddi bir fiyat biçilmiş token için. Referans sistemi de gayet sağlıklı. Her referans sonrası onaylanan üyeliğe 3$ değerinde token ekleniyor bakiyenize.  Sosyal medya görevleriyle de ekstra bakiye kazanıyorsunuz. Ciddi olarak ilgilenebileceğiniz bir proje, tekrar söylemekte fayda var. 

    Değerlendirme  :   5 / 5 ( ***** )

    Kayıt İçin : TIKLA
    Ref'siz : brickblock.io


    Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cohndoe
    cohndoe's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Aralık/2010
    Erkek

    EasyOption

    Hakkında pek bir bilgim yok hatta ilk airdrop denemem. linkteki kayıt ekranında myetherwallet gibi eth cüzdan adresinizi giriyorsunuz. Daha sonra açılan sayfada 2. sırada bulunan (code ile başlayan) kodu kopyalayıp üstteki uygun(mavi renkte oluyor) odaya giriş için tıklıyorsunuz. Telegram yönlendirmesi istiyor. Burada odaya katılıp, chat kısmına kodu yapıştırıp gönderiyorsunuz. Hemen 1000 EOPT ödülü veriyor.

    Soru: Airdroplarda olay nasıl oluyor. Kabaca bu borsaya girdiğinde 0.2 dolardan girse bende en azından başta verdiği 1000 EOPT olsa 1000*0.2=200*4 dolardan olsa=800 TL' lik param mı olacak. Ben bunu hemen çekebilecek miyim ya da echange edebilecek miyim. Bir şart şurt oluyor mu?

    REFLİ LİNK KAYIT

    Refsiz Link KAYIT


    cohndoe ///// ygzkoc ///// R10 YaÖzKo
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2003
    Erkek
    cohndoe bunu yazdı

    EasyOption

    Hakkında pek bir bilgim yok hatta ilk airdrop denemem. linkteki kayıt ekranında myetherwallet gibi eth cüzdan adresinizi giriyorsunuz. Daha sonra açılan sayfada 2. sırada bulunan (code ile başlayan) kodu kopyalayıp üstteki uygun(mavi renkte oluyor) odaya giriş için tıklıyorsunuz. Telegram yönlendirmesi istiyor. Burada odaya katılıp, chat kısmına kodu yapıştırıp gönderiyorsunuz. Hemen 1000 EOPT ödülü veriyor.

    Soru: Airdroplarda olay nasıl oluyor. Kabaca bu borsaya girdiğinde 0.2 dolardan girse bende en azından başta verdiği 1000 EOPT olsa 1000*0.2=200*4 dolardan olsa=800 TL' lik param mı olacak. Ben bunu hemen çekebilecek miyim ya da echange edebilecek miyim. Bir şart şurt oluyor mu?

    REFLİ LİNK KAYIT

    Refsiz Link KAYIT

    borsa girer girmez cüzdandan borsaya aktarıp, btc veya eth çevirebilir, bunu da türk borsalarına aktarıp TL olarak çekebilirsiniz.

    Bitcoin white dan çok ekmek yiyen oldu. airdroptan 2100 BTW dağıttı (multi hesaplarla daha fazla alanlar da var tabi), borsaya 0,4 $ dan girdi, 0,9 $ ı gördü.

    o zaman dolar 4 TL civarındaydı, ortalama 7-8 bin TL civarı parayı çekenler oldu :)


    goo.gl/qBNZmW
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Nisan/2007
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    cohndoe bunu yazdı

    EasyOption

    Hakkında pek bir bilgim yok hatta ilk airdrop denemem. linkteki kayıt ekranında myetherwallet gibi eth cüzdan adresinizi giriyorsunuz. Daha sonra açılan sayfada 2. sırada bulunan (code ile başlayan) kodu kopyalayıp üstteki uygun(mavi renkte oluyor) odaya giriş için tıklıyorsunuz. Telegram yönlendirmesi istiyor. Burada odaya katılıp, chat kısmına kodu yapıştırıp gönderiyorsunuz. Hemen 1000 EOPT ödülü veriyor.

    Soru: Airdroplarda olay nasıl oluyor. Kabaca bu borsaya girdiğinde 0.2 dolardan girse bende en azından başta verdiği 1000 EOPT olsa 1000*0.2=200*4 dolardan olsa=800 TL' lik param mı olacak. Ben bunu hemen çekebilecek miyim ya da echange edebilecek miyim. Bir şart şurt oluyor mu?

    REFLİ LİNK KAYIT

    Refsiz Link KAYIT

    borsa girer girmez cüzdandan borsaya aktarıp, btc veya eth çevirebilir, bunu da türk borsalarına aktarıp TL olarak çekebilirsiniz.

    Bitcoin white dan çok ekmek yiyen oldu. airdroptan 2100 BTW dağıttı (multi hesaplarla daha fazla alanlar da var tabi), borsaya 0,4 $ dan girdi, 0,9 $ ı gördü.

    o zaman dolar 4 TL civarındaydı, ortalama 7-8 bin TL civarı parayı çekenler oldu :)

     tarikattan varmı free alıp böyle kazanan müridler


    Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
Toplam Hit: 2722 Toplam Mesaj: 15
token airdrop ico