Güncel Yasak Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

gördüğüm kadarıyla müridler genelde sevdikleri inandıkları şeylere küfür edilmesinden rahatsız.Fakat bu durum böyle olmaz.

Bir insan video çeker youtube a atar.Lan youtube kötü kapat.PAt mahkeme kararı???

Şimdi burda herkez bundan rahatsız ise küfür edeni uzaklaştırmak çözümdür.Söyledim.Şu anda sadece susmayı öğreniyoruz o zaman esas ne olması gerektiğini seve seve yada diğer yöntemle öğrenecekler..

Durum bunla alakalı gördüğüm kadarıyla.Renede benim tahmin ettiğimi doğru çıkartmış.Bunun önüne geçilmesi lazım.Bir baraj şu bu ile güncel konuların yasağını bitirmemiz gerek.

Biz değil miyiz youtube kapatıldı diye sansürcü zihniyet diyen?Yanlış anlaşılmasın fakat tahribat değişiyor derken aynı adamlar burda evet kapatılsın diyebilecek duruma geldiyse tahribat evet değişiyor.

Rene yada herhangi bir yöneticiye değil bu sesleniş bir ek not..

Ben rahatsız mıyım evet.Çünkü her yerde aynı olan insanlar gerekiyor.Yasağı koyduk ee ben aynı benim.Önemli olan tahribatın belirli bir biçimde ilerlemesini sağlamaksa aynı Türkiye de olması gereken gibi herşeyi serbest bırakıp ters bir durumda ağır ceza vermek doğru olacaktır.

şu sağ tarafta günde yasaklarıda o tarz bir yazı devam ettikçe durup düşüneceğim ve diyeceğim ki ey kurban olduğum, bir kaç sene önce fikir özgürlüğü diye geldim meğersem herşey çok çabuk değişiyormuş şimdi anladım....

diyeceğim...Her önüne gelene konu açtırmayın bunuda yasakla sağlayın (siyasette konu açtırmayın dedim yani) haftada en fazla siyastle ilgili 1 konu açsınlar.Zaten %200 eminim açacakları konu açılacaktır.Gündem belli tartışma belli.

Yani burda açılacak konuyu kısaca söyleyip bitireyim sizce türban serbest olmalımı..Büyük bir tartışma konusu sonra mhp tartışılabilir vs.. yani belli başlı konular olacaktır bu yüzden herkezin açacağını pek sanmıyorum.

Neyse sadece bir açtırma denemesiydi beyaz tahribat gibi buda sönük kalacak büyük ihtimal fakat hakımızı biz aramazsak Türkiyede olduğu gibi kim arayacak??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek
    Acaba siteye hukuki veya siyasi bir baskımı var ?

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek

karabudun bunu yazdı:
    -----------------------------
    Acaba siteye hukuki veya siyasi bir baskımı var ?

boyle bir baskının soz konusu bile olcagını sanmıyorum  

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

niye din, niye türban? başka konu mu yok tartışcak?

@zigana "ne mozayiği ulan, mermerdir mermer"

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    Ben bu şekilde düzeleceğine inanıyorum. Burada ki samimi ortamın cıvıklık, taşkınlık ve aşırı laubaliliğe dönüşmesi hiç hoş olmuyor. Bu tarz yasakların işe yaradığını daha önceden gördük. Bununda uzun süreceğini sanmıyorum.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:

niye mi çünkü bu iş değişiyor, devletin dini olmaya başlıyor devlet her dine eşit yaklaşmalıdır bende yarın din çıkartırsam istediğimi din diye yaptırırım ayrım gözetemez.

Eğer gözetirlerse devlet bir dine dönmüş olur o halde ben o dini istemiyorsam devlete karşı olurum.MErak etme o zaman yaşanır 80 yine...Görürsün beni silahla televizyonlarda mahkemeye girerken bu benim dinimin parçası derim bir bokta diyemezler

ikiside din....Camilerin paralarını devlet ödeyip, klise ve cem evleri şunun bunun paraları ödenmiyr işte laiklik uygulanmıyor devlet herkezi eşit görmüyor...

Şimdi neden ve ne yönle tartışılacağını anladın mı?Dinin olup olmadığını fln tartışmıyorum gerek bile yok.Fakat devletin içine din karışıyorsa buna gerek vardır..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    amele_2 bunu yazdı:

niye mi çünkü bu iş değişiyor, devletin dini olmaya başlıyor devlet her dine eşit yaklaşmalıdır bende yarın din çıkartırsam istediğimi din diye yaptırırım ayrım gözetemez.

Eğer gözetirlerse devlet bir dine dönmüş olur o halde ben o dini istemiyorsam devlete karşı olurum.MErak etme o zaman yaşanır 80 yine...Görürsün beni silahla televizyonlarda mahkemeye girerken bu benim dinimin parçası derim bir bokta diyemezler

ikiside din....Camilerin paralarını devlet ödeyip, klise ve cem evleri şunun bunun paraları ödenmiyr işte laiklik uygulanmıyor devlet herkezi eşit görmüyor...

Şimdi neden ve ne yönle tartışılacağını anladın mı?Dinin olup olmadığını fln tartışmıyorum gerek bile yok.Fakat devletin içine din karışıyorsa buna gerek vardır..

arkadasım bu verdiğin ornegı hangı devlet yapmişki suana kadar biz istesekde istemeskde kliseler cok rahatlıkla aciliyor hatda bu yuzden akp suclanıyor bile trabzon da ortalama hristiyandan cok klise var ayrıca bu kliseler genellıkle okul yanlarında park yanlarında ınsanın aklına suphe düşmüyor değil laıklıgı bu acıdan ele alıyorsan bende sana boyle bir cevap veririm ayrica laikliği anayasasında kabul eden "bu ukle laıkdır" diyen dünyada 2 devlet var bunların biri fransa diğeride biziz bunuda unutmayalım 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam madem öyle dersin ki kamu alanlarının bilmem kaç metre yakınına dini simgeler, ibadet haneler koymak yasaktır.Acayipte yasak koyarsın cami, klise ne var ne yok yıkarsın yasak öyle güçlüdür ki kimse cesaret edemez.

Anlata bildim mi?Cami oluyor sorun yok ama klise olunca sorun mu her dine eşit davranılmalı.Zorlama oldukça insanlar kaçar işte.Hem kliseye gitmesinden mi korkuyorsunuz öğrencilerin?Adamlara müslümanlığın iyi birşey olduğunu öğret ama bunun içine çıkarını karıştırma, devletini karıştırma..

çözüm dolu yeterki sorun tespit edilsin ve kabul edilsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

hocam madem öyle dersin ki kamu alanlarının bilmem kaç metre yakınına dini simgeler, ibadet haneler koymak yasaktır.Acayipte yasak koyarsın cami, klise ne var ne yok yıkarsın yasak öyle güçlüdür ki kimse cesaret edemez.

Anlata bildim mi?Cami oluyor sorun yok ama klise olunca sorun mu her dine eşit davranılmalı.Zorlama oldukça insanlar kaçar işte.Hem kliseye gitmesinden mi korkuyorsunuz öğrencilerin?Adamlara müslümanlığın iyi birşey olduğunu öğret ama bunun içine çıkarını karıştırma, devletini karıştırma..

çözüm dolu yeterki sorun tespit edilsin ve kabul edilsin.

ulkenın %90 lık kısmı musluman sen buakdar cogunlukta musluman vatandaş yaşadiği bir ülkede dini gerekliliklerine sansür koyarsan bu musluman ınsanlar ulkesınden sogumazmı çekip gitmezmı birde bunları okutmazsan eğitmezsen devletde gelişemezkı

biz korpe beyınlerın yıkanmasından korkuyoruz misyonerlık falıyetlerının ulkemızde  nekadar yogun oldugu açik ve net sdece hristiyan ypamak değil asıl amaclarının daha farklı oldugunuda biliyoruz 

Toplam Hit: 2887 Toplam Mesaj: 20