Gündem Takip Etmek İçin Kullandığınız Siteler
-
futurist bunu yazdı
Bundle : deprem olurken mesaj atıp deprem oluyor diyen harika bir uygulama
yorum yok sadece somut haberler var
mesela şu meclisten geçti, şu kanun resmi gazetede çıktı, sağlık bakanı konuşuyor ... gibi
birkaç tane arada çıkıyor onuda zaten sen ayarlıyorsun. hangi ülke hangi haber alanları.
ekşisözlük : saçma sapan konular var ama genel olarak düzenli bakıyorum
Bundle en iyisi. İsteğine göre kişiselleştiriyorsun. Ona göre sana haberleri gönderiyor. Ben memnunum.
-
Tabii ki Twitter.
İyi ve tarafsız gazetecileri, kişileri ve haber kaynaklarını takip edip mümkün olduğunca tarafsız ve saf bilgiye ulaşmanı sağlar.
Aksi takdirde her haber sitesi manipülasyonla seni etkileyip kendi çizgisine çekmeye çalışacaktır. Bu da senin algını bozup doğru haberi almanı engelleyecektir.
husnuweb tarafından 17/Tem/20 00:14 tarihinde düzenlenmiştir -
-
-
-
başka haber sitelerine alışamadım. yıllardır mynetten takip ederim.
taraflı mı tarafsızmı bilen varsa yazsın. ben bilmeden giriyorum haberleri çok uzatıyor ama alıştım hızlı okumaya.
-
zalimadam bunu yazdı
başka haber sitelerine alışamadım. yıllardır mynetten takip ederim.
taraflı mı tarafsızmı bilen varsa yazsın. ben bilmeden giriyorum haberleri çok uzatıyor ama alıştım hızlı okumaya.
Mynet taraflidir. En basit öğreyi yorumlardan göre bilirsin. Bazı yorumla rhukumet yakın haberlerde kapalı abidiuk kubidik mulafet konuları açık nedense. Adamlarda biliyor neye yanaşcağını. Eski mynet mynet değil artık bana göre.
-
Az ve öz tahribat.com, burada bir olay dikkatimi çekerse araştırıyorum başka haber sitlerinde o kadar.
-
Global haber siteleri + twitter. Zaten bir haberin başlığını ve yapılan görselini gördüğünde yorumlu mu değil mi anlarsın. Hoş günümüzde Aa - İha - Dha hepsi devlete çalıştıkları için ajans haberlerinde bile taraflılık kokabiliyor bazen. Totale baktığınızda yorumsuz haberi ajanslar verir.