Güneş Görünce Şarj Olan Bi Cihaz Arıyorum,Yada Buna Benzer Bişey
-
güneş enerjisini mp3 çalar yada fotograf makinasına aktarabilecek bi cihaz kullanan yada gören bilen varmı?
yada güneş enerjisini dc akıma çevirebilecek bi cihaz. 5 saatte 3,5 ila 5 wolt biriktirip aktarması yeterli benim için.
amaç pil kullanamdan mp3 çalr ve fotograf makinasını şarj edebilmek.
-
:|
-
doğru zekice çinliler yapmışlardor bunuda değişik bi sistemle tekl girişi olacak oda usb dişi olacak sokacan mp3 usbyi bağlanacan hayata. güzel olur aslında ha :D hatta şapkadan olanları vardı bunun eğlencveli bişe :|
-
vardı,küçük lazer şeklinde.tombul kalem sapı gibi.usbden ve 9v girişlerden bağlanabilen.
güneş enerjisini alıp kullanılacak hale getirip , düzenleyip içerisindeki lipoyu dolduruyordu.
Ardından da kullanabiliyoduk.
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------
doğru zekice çinliler yapmışlardor bunuda değişik bi sistemle tekl girişi olacak oda usb dişi olacak sokacan mp3 usbyi bağlanacan hayata. güzel olur aslında ha :D hatta şapkadan olanları vardı bunun eğlencveli bişe :|
-----------------------------işte ucuna kendim bişeyler bağlayıp şarj edebilmem lazım.iş görsün şekli boyutu görünüşü önemli değil.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------vardı,küçük lazer şeklinde.tombul kalem sapı gibi.usbden ve 9v girişlerden bağlanabilen.
güneş enerjisini alıp kullanılacak hale getirip , düzenleyip içerisindeki lipoyu dolduruyordu.
Ardından da kullanabiliyoduk.
-----------------------------dostum priz yüzü görmeyecek benim bahsettiğim,sen prizde şarj edip sora çantaya atıp gerektiğinde şarjını kullanabileceğimiz bişeydenmi bahsettin.?
kalem gibi tombul bişeyse enerjiyi emecek plakalar faln neresinde olur onun.yani ne biliyim şöyle yatay cam gibi bişey olması lazım dışarı güneşe dogru yatırınca enerjiyi alabilecek bişey.
-
cihazı buldum arkadaşlar bu tarzda bişey biraaz pahalı geldi ama kullanan varmı?
edermi bu paraya.bunun daha büyük ve işlevsel olanıda olabilir.!aramaya devam

£49.99
-
Bizim cnr437 sana yapar ve satar. Adamlar yaptıkları güneş arabasını (okulun malıdır) bile satmaya kalkmışlardı:))
-
en güneş görünce çalışanından bi mahsun verelim hocam güneşi gördü oda kasa çalışmaya başladı:))
-
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11681
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4923
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bende bunun fener şeklinde olanı vardı 10 sene önce çinden gelmişti.bozuldu bişeler oldu sonra ben onun güneş panelni çıkartıp şarzlı arabaya bağlamıştım gayet de güzel çalışıyodu daha sonra ister istemez piç oldu o ayrı olay.