folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Güneş Görünce Şarj Olan Bi Cihaz Arıyorum,Yada Buna Benzer Bişey

Güneş Görünce Şarj Olan Bi Cihaz Arıyorum,Yada Buna Benzer Bişey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

güneş enerjisini mp3 çalar yada fotograf makinasına aktarabilecek bi cihaz kullanan yada gören bilen varmı?

yada güneş enerjisini dc akıma çevirebilecek bi cihaz. 5 saatte 3,5 ila 5  wolt biriktirip aktarması yeterli benim için.

amaç pil kullanamdan mp3 çalr ve fotograf makinasını şarj edebilmek.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

:|

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    doğru zekice çinliler yapmışlardor bunuda değişik bi sistemle tekl girişi olacak oda usb dişi olacak sokacan mp3 usbyi bağlanacan hayata. güzel olur aslında ha :D hatta şapkadan olanları vardı bunun eğlencveli bişe :|

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vardı,küçük lazer şeklinde.tombul kalem sapı gibi.usbden ve 9v girişlerden bağlanabilen.

güneş enerjisini alıp kullanılacak hale getirip , düzenleyip içerisindeki lipoyu dolduruyordu.

Ardından da kullanabiliyoduk.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

BilimAdami bunu yazdı:
    -----------------------------
    doğru zekice çinliler yapmışlardor bunuda değişik bi sistemle tekl girişi olacak oda usb dişi olacak sokacan mp3 usbyi bağlanacan hayata. güzel olur aslında ha :D hatta şapkadan olanları vardı bunun eğlencveli bişe :|

işte ucuna kendim bişeyler bağlayıp şarj edebilmem lazım.iş görsün şekli boyutu görünüşü önemli değil.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Emrow bunu yazdı:

vardı,küçük lazer şeklinde.tombul kalem sapı gibi.usbden ve 9v girişlerden bağlanabilen.

güneş enerjisini alıp kullanılacak hale getirip , düzenleyip içerisindeki lipoyu dolduruyordu.

Ardından da kullanabiliyoduk.

dostum priz yüzü görmeyecek benim bahsettiğim,sen prizde şarj edip sora çantaya atıp gerektiğinde şarjını kullanabileceğimiz bişeydenmi bahsettin.?

kalem gibi tombul bişeyse enerjiyi emecek plakalar faln neresinde olur onun.yani ne biliyim şöyle yatay cam gibi bişey olması lazım dışarı güneşe dogru yatırınca enerjiyi alabilecek bişey.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

cihazı buldum arkadaşlar bu tarzda bişey biraaz pahalı geldi ama kullanan varmı?

edermi bu paraya.bunun daha büyük ve işlevsel olanıda olabilir.!aramaya devam

£49.99

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Bizim cnr437 sana yapar ve satar. Adamlar yaptıkları güneş arabasını (okulun malıdır) bile satmaya kalkmışlardı:))

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

en güneş görünce çalışanından bi mahsun  verelim hocam güneşi gördü oda kasa çalışmaya başladı:))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11681

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4923

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı:

bende bunun fener şeklinde olanı vardı 10 sene önce çinden gelmişti.bozuldu bişeler oldu sonra ben onun güneş panelni çıkartıp şarzlı arabaya bağlamıştım gayet de güzel çalışıyodu daha sonra ister istemez piç oldu o ayrı olay.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
Toplam Hit: 2378 Toplam Mesaj: 16