Güneş Gözlüğü Orijinallik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Daha yeni San Glass Hut isimli mağazada Rayban Marka bir gözlük beğendim gözlüğün fiyatı 8000 TL ilk alıma özel %25 indirim ile 6000 TL'ye denk geliyor ancak internete baktım aynı gözlük Trendyol kendi satıcısı dahil 4000 civarına satılıyor hatta 3000 civarına satan bile var ancak Gözlükte Replika olayı çok oluyor özellikle Rayban markasında ne zaman internetten gözlük alsam Replika çıktı parfüm gibi aynı hiç risk almadan mağazadan almak daha mı mantıklı yoksa internetten kesin orijinal satıyor diyebileceğiniz bir yer var mı ?

Baktığım model bu

https://www.ray-ban.com/usa/sunglasses/RB4171%20FEMALE%20erika%20classic-transparent%20blue/8056597616713

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Gelen RayBan in sahte olup olmadığını nereden anlıyorsun hocam.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

bu gozlukten benim hatunda vardi denizde falan kullandi birkac kere sonra metal kisimlarinda yesil oksit tarzi birsey oldu temizledim biraz ben cizildi falan bilgin olsun.

hevesini kirmak gibi oldu ama :) baska gozluk bak sen

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Gelen RayBan in sahte olup olmadığını nereden anlıyorsun hocam.

Anlayamıyorsun Hocam :) Mesele o zaten bire bir replika gönderiyorlar. incelemeye gidince ortaya çıkıyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek

Trendyol satıcısından aldım daha önce orjinal ürün geldi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    eengineer bunu yazdı

Çıkanda var çıkmayanda var Hocam

https://www.sikayetvar.com/trendyol/gozluk/orijinal

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

hazır burada mevzu ray ban ken sorayim, ray ban meta aı kullanan var mı? nasıl bir deneylm? almaya deger mi?

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı
    eengineer bunu yazdı

Çıkanda var çıkmayanda var Hocam

https://www.sikayetvar.com/trendyol/gozluk/orijinal

Satıcı trendyol dan aldım hocam. Farklı satıcıya güvenmem zaten. 

trendyol satıcısından alırsan problem olmaz bence

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

İçinde şüphe kalacağına mağazadan al gitsin, atasun optik olabilir aynı markalar daha uygun fiyata oluyor. Gözlüğü bilmiyorum ama ben parfümde kaliteli mağazadan yerinden alsan bile topluca bilerek ya da bilmeyerek sahte satıdığını düşünüyorum. Çok bilinen ünlü bir yerin mağazasından aldığım parfüm edp olmasına rağmen kalıcılığı çok az ve enflasyon öncesi türkiyede de kullandığım bir parfümdü hangi performansta olduğunu biliyorum bariz bir fark vardı kalıcılık konusunda. O yüzden çok kaliteli replika satıldığını düşünüyorum. Ya tedarikçileri bunlara saplıyor bunlar bilmeden bize saplıyor ya da dümdüz bilerek bize saplıyorlar.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

İçinde şüphe kalacağına mağazadan al gitsin, atasun optik olabilir aynı markalar daha uygun fiyata oluyor. Gözlüğü bilmiyorum ama ben parfümde kaliteli mağazadan yerinden alsan bile topluca bilerek ya da bilmeyerek sahte satıdığını düşünüyorum. Çok bilinen ünlü bir yerin mağazasından aldığım parfüm edp olmasına rağmen kalıcılığı çok az ve enflasyon öncesi türkiyede de kullandığım bir parfümdü hangi performansta olduğunu biliyorum bariz bir fark vardı kalıcılık konusunda. O yüzden çok kaliteli replika satıldığını düşünüyorum. Ya tedarikçileri bunlara saplıyor bunlar bilmeden bize saplıyor ya da dümdüz bilerek bize saplıyorlar.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 934 Toplam Mesaj: 12
gözlük