Gunes Isini Ve Render Calismasi (Animasyon)
-
selam hajilar, sonunda deneme animasyonu da olsa renderini bitirdim :D canim cikti render edene kadar...
Radiocity (Dunes isini) ve ambien occlusion kullandim, sadece 2 isik var sahnede :D
http://www.youtube.com/watch?v=Og4gvQSHMOg
yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar ;)
-
2. saniyede duvarın kaplamasında sorun var parmaklığın duvarla bitiştiği yere bakarsan anlarsın orası duvardan bir parça değilde sanki başka bir dubar gibimuş
not: kıskanıp hata felan aramadım hee direk gözüme çarptı orası :D
-
:D dostum ben onu render bitince farkettim, orayi duzelttim saniyodum, sender bitince de orayi gordugumde cok moralim bozulmustu :) 22 saat aldi renderi :D bidaha kim bekler a.k
Not: Cinema 4D R10 Essential Training videolarini bulabilirsen indir, ben nerden indirdigimi hatirlamiyorum ama 4 saatlik bir dersten sonra hemen koyuldum animasyona, sonuc ortada :D
-
En azından uğraşmıssın. Animsyon vb. konularla ilgili olmadığım için olumlu ya da olumusuz bir eleştiride bulunmam doğru olmaz.
Tebrikler.
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------2. saniyede duvarın kaplamasında sorun var parmaklığın duvarla bitiştiği yere bakarsan anlarsın orası duvardan bir parça değilde sanki başka bir dubar gibimuş
-----------------------------
aq işi bilen adam hemen farkedıo baksana ben ıkısaattır ızlıorm hala anlamdm ne hata olduunu bravo wertDj_Lethal hoca senıde tbrk edıorm bence basarılı olms ama anlamam bn anımatıon dan yanı :D
-
Bence güzel çalışma... Tbrkler
-
ExcellencE bunu yazdı:
wert bunu yazdı:
-----------------------------2. saniyede duvarın kaplamasında sorun var parmaklığın duvarla bitiştiği yere bakarsan anlarsın orası duvardan bir parça değilde sanki başka bir dubar gibimuş
aq işi bilen adam hemen farkedıo baksana ben ıkısaattır ızlıorm hala anlamdm ne hata olduunu bravo wertDj_Lethal hoca senıde tbrk edıorm bence basarılı olms ama anlamam bn anımatıon dan yanı :D
-----------------------------ooo wert hojanin 3D bilgisine diyecek yok... nasil unutmusum ben onu yaw :D gitti guzelim sahne :D
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------önce bu resme bak yuvarlak içindekileri incele
şimdi buna bak
anladın hatayı :D
ama gene güzel iş yapmış keşke kamerayıda parmaklıklarında arasından geçirseydi :D
-
bu tip bir çalışma için nasıl bir program(lar) kullanmalıyım?
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------dai lethal bunun için cinema 4d kullandı galiba (bende bilmiom ama genelde c4d kullanıyor) ve bir eklenti kullandımı onu bilmiyorum
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------dai lethal bunun için cinema 4d kullandı galiba (bende bilmiom ama genelde c4d kullanıyor) ve bir eklenti kullandımı onu bilmiyorum
-----------------------------wert dayı sen hangi programı kullanıyosunki ?