Güneş Yanığı
-
tamam hocam .. dendiklerinizi zor bela deniycem zaten benimde başım dönüyor yazarken bir o yana bir bu yana oynuyorum
-
abi neden güneş kremi alıp sürmezsiniz denize girmeden önce yaa alın şunu sürün rahat rahat girin denşze off offff
silverdin hocam hemen eczaneden al
-
İlk iş tabii ki acil servis gitmek. Bepanthene de yine acıyı azaltmada kullanılabilecek bir krem. Plus olmasın ama.
-
yanığı bir kenara bırakıp
senin baş dönmesi babanın titremesi felna sizi güneş çarpmış olmasın :|
-
Başımın üstüne havlu koyup yüzü koyun 2- 2.5 saat güneşlenme sonucunda sırtım ciğer gibi yanmıştı. Öyle ki iltihap kapladı yanıklar. 3 hafta süründüm resmen. Birde nasıl olduysa o iltihap kana krıştı bildiğin paramla rezil amk.
-
patatesi rendele yanık olan yere koy
belki bi işe yarar -
c0der bunu yazdı:
-----------------------------patatesi rendele yanık olan yere koy
belki bi işe yarar
-----------------------------bize küçükken yanan yere soğanla şekeri harç yapıp sürerlerdi lan :D
amk, gram iz kalmadı büyük yanıklar vardı
1. hayal meyal hatırlıyorum, banyo yaptırdılar doğudayız o zaman annemin görev yeri sebebi ile.. gittim sobaya yapıştırdım karnımı ciyak ciyak tabi haliyle.
hemen soğan şeker hop sabaha top oynadım :D
2. caydanlıga bi anlık takılmam ve sağ elimin üst kısmına gelmesi sonucunda olan güzel şekilli sulu bi yanık onuda sogan şeker halletti.
sonuç mutluyum.
hocam böyle birşey yapayım deme pedere, domates olarak araya kaynatır salata yapar seni :D
-
Hoca evde tek çözüm yoğurt.
-
Reskam bunu yazdı:
-----------------------------Abi Cilt kanserimi ?.. Sizin başınıza Geldimi ... Bu Derece Yanık benimde Bacaklar omuzlar falan yanık da o daha kötü
-----------------------------
ne sandın amk. biz küçükken 1 sene üst üste 2 kere çok sağlam yandık otlanıp uyuya kalmışız, bir nesil bütün erkek kuzenler güneş yüzü göremiyoruz :) ben hâla güneşe kremlenmeden çıkamam o derece boka sarabilir acilen doktora gitsin. -
geçmiş olsun silverdin anestol 5 6 kutu alın ikisindende biraz acıcak ama bol bol sürün geçmiş olsun naz yapıyor falaln sanmayın adamcayızı kavrulmuştur o fena canı yanıyodur bol bol sürün kremlerden yüz üstü yansın yatakta yumuşatır krem acısını hafifletir biraz tekrar geçmiş olsun yoğurt falaln işe yaramaz o ateste yoğurdu çorba yapıp içersin 1 dakkada