Güneş Yapalım Mı?
-

Bu nası ?
-
Kreston şeklini koymuş mu ne ?
-
kreston kırmızı yerine şu mavi gibisini yapabilir misin?Altta linkide veriyorum.Ayrıca xsharez saolasın güzel bir şeki oldu masaüstüne
http://img468.imageshack.us/img468/5739/masasteb3.jpg -
böle bişey mi
-
vayyy bea saolasın çok güzel olmuş.
-
VaLLa HeLaL oLsun Hoja, Harika Ya!
-
Kreston hocam eline salık inan ben gormemistim Yaptığın çalışmayı. Arkadaşlar bu arada yapılan bir resim yada proje insanın görüş açısına bağlı. Ben çok belgesel izledim. bir çok kez güneş üzerindeki patlamalara şahit oldum. Ben gördüğümü yaparım. Hocamın yaptığıda güzel fakat Her yiğidin yoğurt yiyişimi farklı desem yoksa renkler ve zevkler tartışılmazmı desem bilemiyorum.
Hoca birde sen upload edermisin yapma şeklini. yapmak isteyen yapsın. Eline salık tekrardan kolay gelsin
-
Teker teker resimlerini çekip atmaya üşeniyorum açıkçası. O yüzden aklımda kaldığı kadarıyla yazayım.
Yeni bi belge açıyoruz. (2048 *1536 boyutlarında açmıştım ben) Arkaplan siyah.Yeni layer oluşturuyoruz Şimdi önce shape tool ile bi daire çiziyoruz. (shift + ctrl ile çizin de daire olsun yoksa zor. Bi de ortaya çizin) Sonra içini turuncuya yakın bi renkle dolduruyoruz.
Yeni bi layer daha oluşturuyoruz. Siyahla dolduruyoruz. Renderdan difference clouds yapıyoruz.Layer özelliğini de color dodge yapıyoruz(belki de color burndır deneyin işte amk)
Backgrounda geri dönüyoruz biraz monochrome noise atıyoruz
Brightness ve Contrast ile oynayarak yıldız görünümü veriyoruz noiselara.Sonra turuncu olan layere geliyoruz. Burda turuncu layeri seçip buraya da mı clouds atmıştım sonra da bi kaç efekt uygulamıştım hatırlamıyorum ama blendingden inner ve outer glow yapmanız gerektiğini hatırlıyorum.
Ya aslına bakarsanız bu baya uzun bişey bi sürü işlem var siz kafanıza göre takılın.
-
Kreston lol neyse orenmek isteyen varsa senin aşamalarınıda ben yardımcı olurum onlara. iki yollada yapabilirsiniz arkadaşlar. görüntüler ortada hangisi ilginizi cekerse farkyapmas.
-
Teşekkürler