Güney Korede Deniz Ortadan İkiye Ayrıldı
-
Hazreti Musa'nın Kızıldeniz'i ortadan ikiye ayırdığı mucizenin bir benzeri Güney Kore'de yaşanıyor.
Güney Kore'de bulunan Jindo adası dünyanın en şaşırtıcı doğal olaylarından birisine tanıklık ediyor.
Denizde yaşanan Med-Cezir sırasında deniz iki taraftan çekiliyor ve kara ortaya çıkıyor.
Ortaya çıkan kara 2.8 kilometre uzunluğunda ve 40 metre eninde. Görüntü aynen Hazreti Musa'nın Kızıldeniz'i ortadan ikiye yardığı olayı hatırlatıyor.
Jindo Denizi Gelgit Festivali organizatörleri ise Guiness Rekorlar Kitabı'na kaydettirmeyi amaçlıyorlar.
-
millet ortadan yürürken, deniz bi birleşiyomuş aniden, facia olur harhalde :)
-
Oha hocam ya :D neler oluyor dünyada kıyamet yaklaşıyor mu ne :D
-
ne kıyameti be bu taa ne zaman görmüştüm bu resmi her gördügünüz seye kıyamet kopacak demeyn amk bunu kimse bilemez :/
-
ayteach bunu yazdı:
-----------------------------
ne kıyameti be bu taa ne zaman görmüştüm bu resmi her gördügünüz seye kıyamet kopacak demeyn amk bunu kimse bilemez :/
evet eski bi resim ilginç bi olay ama
-
ayteach bunu yazdı:
Hocam önce sakin ol.. ayrıca ben espri yaptım gerçi anlamadığın için böyle bir yorum yapmışsın neyse kolay gelsin..saygılarla
-
ayteach bunu yazdı:
-----------------------------konuda ne diyor resimin altında...."Jindo Denizi Gelgit Festivali"....
önceden görmen çok normal adamlar bayadır görüyorki festivalini düzenliyorlar her sene ama bu fotolar, bu seneki ikiye ayrılma fotolarıdır :) eski ikiye ayrılma değil . :))))
-
pegyamberin de denizi 2 ye bölüşünün nasıl gerçekleştiği hepsi ispatlandı ztn herşeyin bilimsel cevabı var tabiki zamanla gün ışığına çıkıyor =)
kıyamet fln demeyin öyle şeyler saçma ölüceksek ölürüz zor bişi deil
-
Bu güney kore kültürü tam bana göre ya...
-
geçen senenin haberi.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------pegyamberin de denizi 2 ye bölüşünün nasıl gerçekleştiği hepsi ispatlandı ztn herşeyin bilimsel cevabı var tabiki zamanla gün ışığına çıkıyor =)
kıyamet fln demeyin öyle şeyler saçma ölüceksek ölürüz zor bişi deil
Ne alaka ?Bu bilimsel bir cevapmı olmuş oluyor .