folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Güney Korede Deniz Ortadan İkiye Ayrıldı

Güney Korede Deniz Ortadan İkiye Ayrıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    Hazreti Musa'nın Kızıldeniz'i ortadan ikiye ayırdığı mucizenin bir benzeri Güney Kore'de yaşanıyor.

Güney Kore'de bulunan Jindo adası dünyanın en şaşırtıcı doğal olaylarından birisine tanıklık ediyor.

Denizde yaşanan Med-Cezir sırasında deniz iki taraftan çekiliyor ve kara ortaya çıkıyor.

Ortaya çıkan kara 2.8 kilometre uzunluğunda ve 40 metre eninde. Görüntü aynen Hazreti Musa'nın Kızıldeniz'i ortadan ikiye yardığı olayı hatırlatıyor.

Jindo Denizi Gelgit Festivali organizatörleri ise Guiness Rekorlar Kitabı'na kaydettirmeyi amaçlıyorlar.

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    millet ortadan yürürken, deniz bi birleşiyomuş aniden, facia olur harhalde :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    Oha hocam ya :D neler oluyor dünyada kıyamet yaklaşıyor mu ne :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek
    ne kıyameti be bu taa ne zaman görmüştüm bu resmi her gördügünüz seye kıyamet kopacak demeyn amk bunu kimse bilemez :/

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    ayteach bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne kıyameti be bu taa ne zaman görmüştüm bu resmi her gördügünüz seye kıyamet kopacak demeyn amk bunu kimse bilemez :/
    evet eski bi resim ilginç bi olay ama
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    ayteach bunu yazdı:
    Hocam önce sakin ol.. ayrıca ben espri yaptım gerçi anlamadığın için böyle bir yorum yapmışsın neyse kolay gelsin..saygılarla
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

ayteach bunu yazdı:

konuda ne diyor resimin altında...."Jindo Denizi Gelgit Festivali"....

önceden görmen çok normal adamlar bayadır görüyorki festivalini düzenliyorlar her sene ama bu fotolar, bu seneki ikiye ayrılma fotolarıdır :) eski ikiye ayrılma değil . :))))

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

pegyamberin de denizi 2 ye bölüşünün nasıl gerçekleştiği hepsi ispatlandı ztn herşeyin bilimsel cevabı var tabiki zamanla gün ışığına çıkıyor =) 

kıyamet fln demeyin öyle şeyler saçma ölüceksek ölürüz zor bişi deil  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Bu güney kore kültürü tam bana göre ya...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

geçen senenin haberi.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:

pegyamberin de denizi 2 ye bölüşünün nasıl gerçekleştiği hepsi ispatlandı ztn herşeyin bilimsel cevabı var tabiki zamanla gün ışığına çıkıyor =) 

kıyamet fln demeyin öyle şeyler saçma ölüceksek ölürüz zor bişi deil  

Ne alaka ?

Bu bilimsel bir cevapmı olmuş oluyor .

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 5291 Toplam Mesaj: 33