Güneyde Tavsiye Edebileceğiniz Güzel Yerler?
-
hocalar şöyle antalya taraflarında güzel sakin denizi tam anlamıyla temiz güzel bir yer önerebilir misiniz? birkaç kere kaş'a gittim güzel yer şimdi gene güney taraflarında kaş'a benzer yerler arıyorum değişiklik olsun diye...
-
belek =)
-
Kaş'a git
demek için girmiştimde kaş'a gitmişsin (=
-
paran çok herhalde :D
-
Hocam Antalyaya yakın amma Mersin sınırları içersinde :) Susanoğlu var 10 numara yer deniz kız ne ararsan var. Yapraklı koy diye bi yer var deniz buz gibi altta kaynak var cennet gibi yer hemde ucuz. Düşün derim.
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam Antalyaya yakın amma Mersin sınırları içersinde :) Susanoğlu var 10 numara yer deniz kız ne ararsan var. Yapraklı koy diye bi yer var deniz buz gibi altta kaynak var cennet gibi yer hemde ucuz. Düşün derim.
-----------------------------ah susanoğlu ne anılarım var orda bee..
-
Yapraklı koy!!! on numaradır valla
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------4eye bunu yazdı:
-----------------------------ah susanoğlu ne anılarım var orda bee..
Susanoglu ailecek gdilebilecek mukemmel biyer cocuklugumun tatil beldesi :) buyuduk astk artk :P -
güney değil ama erdek öneririm.Süper bir yerdir ..
Ayrıca pansiyon istersende bizim evi bilem veririrz :D:D:D
-
hoca mersinde tisan diye bir yer var oraya bir bak, alışveriş sitelerinin birinde günlük villa kiralama olacaktı (gözün korkmasın günlüğü 100-130 lira) memnun kalmassan hiç bir şey bilmiyorum. yalnız araban olmadan gitmen çok zor. denizi 10 numara karettalar bile var.
-
Antalya/olimpos

tıkışıp kalmış 5 yıldızlı otellerde (antalya merkez ,kemer,kundu,belek,...) tarihi geçmiş balık ve kızartma yemekten bıkanlar için ideal bi tatil yeri. dogal tarihi ve temiz bir havası var