folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Güngören Patlaması Hakkında ?

Güngören Patlaması Hakkında ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

geçmiş olsun arkadaşlar.

canımıza kasteden sütü bozuklar gene ortaya çıktı ve onca ailenin ciğerini dağladı.

konuyu şu nedenle açıyorum.

bugün gazete manşetlerini gezerken bazı gazetelerin olaya tepkisiz kaldığını gördüm.

belkide abartıyor diyeceksiniz ama dikkatimi çektiği için fikrinizi almak istedim.

bunlardan hürriyet en dikkat çekeni oldu.

nasıl desem, adam bi serzenişte bulunur. üzüntüsünü belli edecek bişeyler yazar.

ama yok! ben o hissi yakalayamadım.

hani o kadarcık başlığı pkk sempatizani bi gazetede atabilirdi.

siz ne düşünüyorsunuz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Sana katılıyorum.Demokratikleşme adına teröristlere yeterli tepki gösterilmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

akşam haberler acil haber diye veriyor, ama bazı eğlence programları yayınına devam ediyor. tamam o sütübozuklara karşı güçlü olduğumuzu göstermek lazım ama. bence reyting uğruna yapılan yayınlardır bunlar :S

yazık bir bomba patlıyor, ve oraya yardıma gelen insanlar ikinci bombayla ölüyor :S bu yapılırmı, sivil halkın ne suçu var. Allah'sızlar :@

bu olaylar olurken imralıdaki it niye yaşıyor?

buraya çok şeyler yazardım ama bişey değiştirmeyeceği içn yazmıyorum :S yazık okadar çocuk babasız anasız, okadar ana baba çocuksuz kaldı hangi kitapta yazar bu?

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    böyle ibneleirn g.tunden o bombayı sokup defalarca patlatıcaksın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu son günlerde  pkk yuvalarını uçaklarımız vurdu ya , kahpeler  o yüzden  yapmış olabilir ,

bu ara karakollara da saldırıyor salaklar

Eceli gelen  köpekler ,

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    evet haklısın akşam benim de dikkatimi çekti tv lere bakıyorum böyle bi olaya hiç biri tepki vermemişler normal yayın akışı devam ediyor. sanki bu ülkenin tv si değiller amk

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu son günlerde  pkk yuvalarını uçaklarımız vurdu ya , kahpeler  o yüzden  yapmış olabilir ,

bu ara karakollara da saldırıyor salaklar

Eceli gelen  köpekler ,

haklısın kardes katılıyom sana

Akıllı yatırımcı gerçekçidir. Kötümserlerden alır, iyimserlere satar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sabiano
    sabiano's avatar
    Erkek

2 sebebi var bence

1. cisi  olay dün akşam 10 civarında oldu kimsenin olayla ilgili bi bilgisi yokdu ve bilgi toplayamadı gazeteler baskıya devam etmek zorunda kaldırlar.

2. olarak bazı kişiler doğalgaz patlaması dio ama bomba olduğunu düşünüyorum büyük ihtimalle sonuç tam olarak ortaya çıkana kadar gazeteler detaylı haber vermezxler gazete bomba dese yarın doüalgaz die açıklama yapılırsa gazatenin itibari sarsıler

bence bu sebepden ayrıca olaydan 3-4 saat önce o  bölgediydim :S ucuz atlattım :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tuna bunu yazdı:

geçmiş olsun arkadaşlar.

canımıza kasteden sütü bozuklar gene ortaya çıktı ve onca ailenin ciğerini dağladı.

konuyu şu nedenle açıyorum.

bugün gazete manşetlerini gezerken bazı gazetelerin olaya tepkisiz kaldığını gördüm.

belkide abartıyor diyeceksiniz ama dikkatimi çektiği için fikrinizi almak istedim.

bunlardan hürriyet en dikkat çekeni oldu.

nasıl desem, adam bi serzenişte bulunur. üzüntüsünü belli edecek bişeyler yazar.

ama yok! ben o hissi yakalayamadım.

hani o kadarcık başlığı pkk sempatizani bi gazetede atabilirdi.

siz ne düşünüyorsunuz?

hürriyet işte

bide başlığı neydi acaba?

ebedi devlet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:

akşam haberler acil haber diye veriyor, ama bazı eğlence programları yayınına devam ediyor. tamam o sütübozuklara karşı güçlü olduğumuzu göstermek lazım ama. bence reyting uğruna yapılan yayınlardır bunlar :S

yazık bir bomba patlıyor, ve oraya yardıma gelen insanlar ikinci bombayla ölüyor :S bu yapılırmı, sivil halkın ne suçu var. Allah'sızlar :@

bu olaylar olurken imralıdaki it niye yaşıyor?

buraya çok şeyler yazardım ama bişey değiştirmeyeceği içn yazmıyorum :S yazık okadar çocuk babasız anasız, okadar ana baba çocuksuz kaldı hangi kitapta yazar bu?

eet mesela kanal d

star fln hala dizilere devam etti

bi cnn ile ntv gösterdi

la işe bak a.q

amerikan kanları türk olarak bildiğimiz kanallardan çok daha duyarlı a.q.

ebedi devlet
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDFiuS
    MaDFiuS's avatar
    Erkek
    arkadaşlar size katılıyorum bu ortak üzüntümüz ama habercilik diyince bence tarafsızlk gelmeli akla. haber ayrı yorum ayrı. onun işi haber vermek, köşe yazarları yorum yapar onlardada yoksa haklısınız derm. bu dediklerimdende sakın ola burjuva basınını savunduğum sonucu çıkarılmasın lütfen...

Her Tercih Bir Vazgeçiştir...
Toplam Hit: 2862 Toplam Mesaj: 20