Günlerdir Beklediğim Haber Sonunda Çıktı..
-
onun koruması diyenler var.kaynak yok
-
o değilde bu adamın dağda dişleri nasıl o kadar beyaz kalmış...
-
Bu resmi facebook ta görüp duruyorum ama ölü olan resmi diğer resim çekilmeden öncede görmüştüm eminim yani aynı değilller
-
cem-engine bunu yazdı
iyi,o zaman fotoğrafı kaldırıp bu linki ver.kimsenin habersiz şekilde ceset resimleri görüp bundan zevk duyacağını düşünmüyorum(kimsenin dedim en azından benim için öyle)
Ne cesedi birader. Soyunu siktigimi LESI.
Hem ne fark eder o veya degil. Sonucta hepsi kahpe dölü.
Edit: Ayrica ben fena halde zevk aliyorum. Kahvemden hopurdeterek yudum cekiyorum. Eve gidince cerez falan alip oglumla beraber bakacagim. Vatanina ihanet eden kahpe dollerinin sonunun ne oldugunu ogluma gosterecegim.
sniperscope tarafından 14/Eyl/12 07:39 tarihinde düzenlenmiştir -
PKK'lı örgüt liderlerine çevrede gözlemcilik yapan teröristlerin, sonraki operasyonda öldürülen 26 militan içerisinde bulunduğu ortaya çıktı.
sarılan kişinin korumaları öldürülmüş haberde de üstüne basa basa söylüyor
-
Resimde görüldüğü üzere..
sağdaki orospu çocuğu ile soldaki orospu çocuğunun sıfatları birbirine pek benzemiyor.
-
Bu tip fotoğrafların artması dileklerimle,
-
angels_demos bunu yazdı
onun koruması diyenler var.kaynak yok
kandildeki elebaşı murat karayılan bu bölge sorumlusunu görevinden çıkarmış sadece bunu biliyorum. kendi içlerinde hainlik yapanı öldürüyorlar. kesin o şekilde öldürülmüştür. neden öldürüldü diye soranlara bu piç sarmaş dolmaş olunca pkk piçleri sözde kendilerine üskomutan denilen piçlerin zoruna gitmiş. o piç önder olan piçin sarmaş dolmaş olması kabul görmezmiş.
-
dünyadan bir orospu çocuğu daha temizlenmiş.. aslında bunların analarını öldüreceksin ki böyle orospu çocugu doğuramasınlar..
o yada değil 2 side orospu cocugu yani.. pek farkı yok..
-
Bu resmi ilk gördüğümde o kadar çok sevindim ki kendi kendime güldüm süper işte bu filan dedim. Sonra 1 dakika düşündüm moralim bozuldu. Farkındamısınız? Terör bizi ne hale getirdi. İnsanların ölmesine verdiğimiz reflexler resmen sevinç olmuş. Tabiki bunda suçlu değiliz. Terör yüzünden verdiğimiz onca şehit yüzünden bu hale geldik ama üzüldüm be arkadaş. Keşke birisi öldü diye sevinmeseydik.