Günlerdir Plesk Panel'ime Girilmeye Çalışılıyor
-
Hocalar bu olağan birşey mi?
Günlüğe baktım 1 aydır root ve admin adminastrator olarak sürekli farklı farklı ip lerden plesk panelime girişler yapılmaya çalışılıyor?
Hetzner de sunucum, plesk panel kurulu herşey güncel. 2 faktörlü giriş aktif. Başka ne yapmak lazım? -
firewall aktif edip sadece belirli iplere izin verebilirsin ben oyle yapiyorum
-
Martech bunu yazdı
belirli ip ler derken nasıl yaptın? Belirli ülkeler mi dedin? biraz açar mısın hocam
-
fail2ban çözdü olayı şimdilik
-
Martech bunu yazdı
vpn sunucusu kurup iptalbes kuralıyla belirli portlara vpn ile erişim kısıtı ekleyebilirsin veya ufw de kullanabilirsin
-
sunucumuzun ve sunucumuzdaki websitelerinin ip sini ansıl maskeleriz?
-
Hocam .htaccess ile ekstradan login sayfasına password koy
-
fail2 ban ile SSH, plesk panel, wordpres login sayfaları dahil tek bir yanlış denemede direkt olarak ip her türlü porttan vs tamamen banlanacak şekilde ayarladım bitti galiba. günlükte birşey yok şuana kadar
-
ExpirE bunu yazdı
fail2 ban ile SSH, plesk panel, wordpres login sayfaları dahil tek bir yanlış denemede direkt olarak ip her türlü porttan vs tamamen banlanacak şekilde ayarladım bitti galiba. günlükte birşey yok şuana kadar
kendin hatalı girersende ban yiyeceksin
3 deneme yap
ek olarak sabit ip kullanıyorsan sadece kendi sabit ip adresine izin ver
-
ExpirE bunu yazdı
Alternatif: Plesk portunu public acesse kapat, VPN ile tünelle hocam.
-
TheAvenqer bunu yazdıExpirE bunu yazdı
kendin hatalı girersende ban yiyeceksin
3 deneme yap
ek olarak sabit ip kullanıyorsan sadece kendi sabit ip adresine izin ver
1 deneme yaptım hocam manyağın birine gelirim 100 pc den 3 er defa deneme yapar falan hetzner ile başım belaya girsin istemiyorum çünkü çok memnunum hetznerden.
1 denemede tutucam, kendim banlansamda modeme reset atarım girerim nasıl olsa tekrar.