Günlük Yaşantınızda En Çok Sölediğiniz Kelimeler...
-
My pilgrim; if you want to learn English,you wacht movie with English subtitle.
hacım eğer ingilizce öğrenmek istiyorsan filmi ingilizce alt yazı ile izle.
hazırlık okumuyoz boşuna :D
-
topoloji final soruları varmı lan sende (ne zaman oldu ki)
hişş bak hele kısmi varmı (way aq.)
hoca sınavla ilgili bişe söyledimi lan
lan 2 tane rapor aldık yine..
ne bok yiyecem bilmiyom..
s... lan
ben böyle sınavın ...
bok vardı bu okula gelecek
bu kız hangi bölümde ?
şu kırmızılıyı tanıyon mu
1 çay 1 poğça
walla bu sıralar muhabbetler böyle dönüyor.. sınavlar bitsin hayatla ilgili güzel şeyler yazarım :))
-
kardeş valla listening de en yararlısı yabancı şarkıların sözlerini dinlerken söylemek oldukça yararlı
birde işine yararsa livemocha diye bir site var orda hem dersler hemde mesela sen ingilizce ögrenmek istiyorsun inglizce bilen biride türkçe birbirinizle konusarak ikinizde birşeyler ögrenmiş oluyorsunuz oldukca faydalı bir site
başka önerebileceğim yabancı diziler izlemen
biraz ilerletince anlarsın zaten ilerleme katettiğini ozamanda filmleri dizileri arasıra da olsa ingilizce altyazı ile izle buda dinlediğini anlama ve kelimelerin okunuslarını duyacagın için konuşmana yardımcı olacaktır
en iyi ve en etkili yöntemse ingilizce konusulan bir ülkeye git 1-2 ay kalabiliyorsan kal
çünkü orada zorunlu ingilizce konusacaksın bilmesen bile birşeyler anlatmaya calısacaksın böyle böyle öğreniyorsun birçok şeyi
birde öle kelime ezberlemeye çalışma boşuna vakit kaybedersin ben bugune kadar hiç oturup da kelimelere bakmadım ama bulgaristanda ingilizce okuyorum hocanın söylediği kelimeleri cocuklar sözlükten bakarken ben hiç sıkıntı yaşamıyorum bunun sebebi de yukardaki maddeleri uyguladıgım için
umarım yardımcı olabilmişimdir
-
walla ne yalan söölim top beşin en başında a.q war..
-
Benimde Minik bi Yardımım dokunsun. Winamp 'ta Dinlediğin ingilizce Şarkıların Sözleri ve Nakaratlarını Winamp 'ın Yanında Çalısabilen Pencereden Görebiliyorsun Bence Buda Gramer 'ine Lisan 'ına ve Kelime Daarcığına Katkıda Bulunacaktır.
-
Herkesin yardımı İçin Çok Teşşekkür Ediyorum...
Şarkı Sözleri gittikçe Ağır Basıyor Onlara Kafa Yorabilirim..
İngilizce ve ingilizce alt yazılı filmleri nereden bulabilirm yada Türkçe Film İngilizce alt yazılı filmleri nereden izleyebilirm...