Guns N Tariqat
-
15-16 yaşlarımda ingilizce bilmeden bütün şarkılarını ezbere bildiğim grup, tabii o zamanlar dağılmadıkları için MTV de bol bol izleyebiliyordum.AXL kaprisleri yüzünden yazık oldu gruba.
Şimdi sadece t-shitler kalmış.Umarım t-shirt lerini giyenler G'N Roses ne olduğunu biliyorlardır.En azından Dont cry veya november rain parçalarını dinlemelerini tavsiye ederim.Zamanında çok hit yapmış parçalardır. -
"knockin on the" şarkısınıda kesinlikle dinleyin :)
-
çukurova adlı user sozum sana: biz guns n'roses la büyüdük.... buyuk ıhtımalle holy de aynı şekilde. zaten istanbulda kalmadı bu t-shırtler :) bana da eski kız arkadaşım sakaryadan bulmuş :)
tek geçtiğim hard rock grubudur.
ayrıca genelde guns n'roses ın en piyasa iki şarkısıdır "november rain" ve "don't you cry".. ve butun ozentıler bu ıkı parcayı bılır :):) -
evet kulvarlarinda rakipleri yotu diyebilirim.tabii mustain in Mgeadeth ini sayarsaniz.
-
doguhan ; İlla sataşacaksın dimi, yoksa olmaz.
1. Klasik holy özentisi, aynı tişortu giydin diye kimse sana madalya takmaz.
2. Yaşın itibariyle, GNR ile büyüme ihtimalin yok. Komik olma grup dağılalı kaç yıl oldu.
3. "Don't you cry" değil o parça "Don't cry" dir ismi.
4. bütün özentiler bu 2 parçayı bilmez.Dont cry gerçekten güzeldir ve çok hit aldığı için "use your illusion I" orjinali ve "use your illusion 2" cover yapılarak kasetlerine eklemişlerdir. Hatta don't cry parçası amerikada çocuklara ninni olarak söylerinir, demi more striptiz filminde çoçuğuna söylediği şarkıya dikkat et. November rain ise senfoni orkestrası ile çalınan ender parçalardan olduğu için hit almıştır ama ben ençok mtv deki 11 dk'lık klibinde oynayan hatuna hasta olduğum için sevmiştim.
Bu arada ben ist. GNR konserine giderken sanırım sen daha ilk okuldaydın.
5 ve son ; ben sana sataşmak için değil sadece GNR başlığını görünce eskileri hatırlayıp birşeyler yazmak istemiştim.
-
cukurovali o konsere bende gitmistim :) hem nereden biliyorsun doguhanin gnr ile buyumedigini belki annesi onada ninni niyetine don"t cry soyluyordu hahaha
super cevaplar yapistirmissin bu arada tebrik ettim seni -
cukurova hocam +999999999999999999999999
-
doğuhan çok eblek çıkmışın la fotoda :D
-
doğuhanda bok gibi tip var be hanzoya benzio, gene holy'de tip çok karizma çok :))
-
error kardeşim "knockin on the" diyerek kastettiğin şarkı "knockin' on heaven's
door" ise o Bob Dylan'a aittir, Guns'n Roses yorumlamıştır ki, Guns'n 'ı ne kadar
seversem seveyim, Bob Dylan yorumu daha iyi görünmüştür gözüme....
Belki de güzel şarkıların sahiplerine öncelik tanıyorum :)
Tabii şunu rahatlıkla söylersin, "My Girl, Nirvana'ya ait değildi, üstüne üstlük
500.000$ verip aldılar o şarkıyı. Şimdi sen onu Kurt'ten değil de, o bilinmedik
gruptan mı dinlemeyi tercih edersin?"
"Yok artık o kadar da değil!" derim muhtemelen :) Çünkü asıl sahipleri, kendi
albümlerine koymadılar o şarkıyı, onlardan dinleme şansım olmadı ve kulağım Kurt
yorumundan başka yorumu duymadı, ister istemez :)))
Toplam Hit: 3617 Toplam Mesaj: 25