Günümüz Fıkraları:D(Geyik)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek

bill gates ölürse

bir gün bill gates ölür sonra işte öbür aleme gider öbür tarafta buna derler sen teknolojide insanlara büyük yardım ettın sana bi hak verıyoruz nereye gitmek isitosan git der işte ilk önce cenneti gösterırler bakar cok sankın sessiz bi yer sonra cehennemi gösterirler bakr hülya avsar sibel kekıllı petek dinçöz var derkı ben cehenneme gidecem cehennemin kapısından içeri bi girer her yer ates milette eziyet edilıo der bura böle deildi o gördüklerım neydi ozman melekler der o ekran koruyucusuydu :D :D :D 

igneleme 

bi gün adamın biri ölür öbür tarafa gider işte adam iyi biridir derler sen nereye gitmek istiosan git derler cenneti gösterırler adam hayran olur ama bide cehennei görüyüm der nese cehenneme götürürler adamı ilk katta bi bakar bi kadını bi kişi ignelıo der bu niye böle melekler der bu kadın  bir kere kocasını aldatmıs ondan ikinci kata gecer bakar karısını iki kişi ignelıo der bu niye böle melekler der bu seni iki defa aldattı ondan der bi üst kata gecer bakar komsunu üç kişi ignelıo adam sinsi sinsi güler melekler der ne gülüon bi üst katta annenı dikiş makinasına bagladık :D :D :D

kaynak:ark cevresi :D :D :D

not:daha hikaye cokta terbiye sınırlarını asıo biraz onlar ondan vermedım 

medebiyet acmaksa bütün bedeni ozzman hayvanlar bizden daha medeni ANTİTAHRİBAT
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    süper fıkralar ama favori fıkram papağan ve sahibi okumayan kalmasın derim forumda mevcut

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

haydutlar  bi köyü basar bütün herkezi toplarlar bi yerde sonra düşünmeye başlarlar bunlara nası bi işgence uygulasak düşünürler düşünürler sonra bi haydut derki erkekleri bi yana kandınları bi yana dizelim erkekler soyunsun kadınların gözünü bağlayalım erkekler kadlrısın penisini sonra bi kadın gelsin erkeğini penisinden tanısın der haydutlar tmm der

başlarlar işgenceye 1.kadın gelir eller eller  sonra bu der bilir

2.kadın gelir eller  eller bu der o da bilir

3. de bilir

4.de

sonra haydut der ya bunlar nası biliyo bide geceyim bunların arasına der soyunup gecer

sonra kadın gelir  ellemeye başlar

budeğil,budeğil,budeğil bu bizim köyden değil

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek
    bunu yazacaktım yazmadım biliorum :D

medebiyet acmaksa bütün bedeni ozzman hayvanlar bizden daha medeni ANTİTAHRİBAT
Toplam Hit: 1121 Toplam Mesaj: 4