Günümüzde En Mühim Olan Ne ?
-
kainatta en büyük hakikat imandır
bi insanın imanı olmazsa gerisi onu kutarmaz gideceğimiz yerde
-
huzur ile parayı bir arada tutabilmek önemli
-
Sakip Sabanciyi herkez bilir. Birgün söyle demisti:
"Araba fabrikalarim olsa ne yazar, benim oglum o arabalara binemedikten sonra"Cok dogru söylemis. Para'da önemli ama kendini kaptirmayacaksin.
-
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------Sakip Sabanciyi herkez bilir. Birgün söyle demisti:
"Araba fabrikalarim olsa ne yazar, benim oglum o arabalara binemedikten sonra"Cok dogru söylemis. Para'da önemli ama kendini kaptirmayacaksin.
-----------------------------Evet Sakıp ağa (Allah rahmet etsin) nın tonla parası vardı belki ama oğluna bir çift ayakkabbı alamamıştır almamıştır. Bir de ona sormak lazım dı bu kadar paranız var mutlumusunuz diye. Hiç sanmıyorum ki mutlu olacağını. Huzurum olsun beş kuruşum olmasın razıyım.
-
Bu arada not geceyim bilmeyenler icin,
Sakip Sabancinin oglu özürlüydü. -
$$$
yada $$$
veya $$$
-
Bir de sağlık var tabi.
-
sağlık :P
-
Değerler arasında en değerlisini arama hatasına düşmek.Adam alıyor karşısına iman,vatan,bayrak vs. düşünüyor hangisi daha değerli diye,niye ayırmak istiyorsun ki kardeşim hepsi birbiriyle bağlantılı.Biri olmazsa sistem yanlış işler.Huzur para olmadan biraz zor olur,hasta ve aç adam huzurlu olamaz,örnekleri arttırabiliriz.Herşeyi bir bütün olarak görmeli,en değerlisini aramayı bi kenara bırakmalıyız diye düşünüyorum.Bilmiyorum saçmalıyor muyum?
-
Hayatta tabi ki de en mühim olan şey sağlıktır.İstersen dünyanın en güzel bayanı ile evli ol,istersen dünyanın en lüks otomobiline sahip,istersen en büyük ve gösterişli evine,elin ayagın tutmuyorsa ne fayda.Ancak günümüzde saglıkta para olmadan olmuyor bu yüzden 1 paraysa 5 saglık olsun....