Günün Fotoğrafı (Aslında 50 Yılın Fotoğrafı)
-
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------
Hadi bu fotoyu mail yoluyla dağıtalım ne dersiniz ??
biri göndermemiş ewi yanmış...göndermezsen lanetlenceksin diyede yazalım mı.?
bilen zaten bilio resimle bişeyi değiştiremezsin..
bilmeyen daha doğrusu anlamak istemeyen adam zaten anlamıcak..
-
lütfen bu kansızlara pkk demeyelim pkk bi örgüt adı
BUNLAR TERÖRİST ÇOCUK KATİLLERİ A...INA SOKTULARIMIN BEBELERİ
-
Kara_Mc bunu yazdı:
-----------------------------fifsonic bunu yazdı:
Hadi bu fotoyu mail yoluyla dağıtalım ne dersiniz ??
biri göndermemiş ewi yanmış...göndermezsen lanetlenceksin diyede yazalım mı.?
bilen zaten bilio resimle bişeyi değiştiremezsin..
bilmeyen daha doğrusu anlamak istemeyen adam zaten anlamıcak..
illaki öyle fikir güzel ama sırf lanetkleneceksin yuzunden göndermeyen çook olur zaten sadece resmı göndersek yeter kanında türklük olan biri direk forwardlar okumadan 143 kişiye yolladım ben devamı sizden :d -
çok güzel anlatmış.
-
Pek hoş bir resim değil bence,anlatılmak istenen mesaj tam anlamıyla olumlu değil..Negatif yol ile pkk reklamı var resim de..Yaşanılan onca şeyin özeti bence bu resim olamaz.
-
ZyreX bunu yazdı:
Pek hoş bir resim değil bence,anlatılmak istenen mesaj tam anlamıyla olumlu değil..Negatif yol ile pkk reklamı var resim de..Yaşanılan onca şeyin özeti bence bu resim olamaz.
Mantıklı. O resmi hazırlamak yada yollamak sadece reklam olur. Yapay duygusallık.
O kadar vatanına milletine düşkün olan adam içinde yaşar bunu. Gider mehmetcik vakfına bağış yapar, Kimsesiz insanlara yardım yapar.Bunun konusunu açmak ve konuşmak sövmek hiçbişeyi değiştirmez.
-
bana göre ; bölünmeye çalışan tc değil türk milleti , bölmeye çalışan diğer sebepler, nedenler, faktörler eksik bölüm daha fazla kalanlar ise tek kareyle özetlenemez ...
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------ZyreX bunu yazdı:
Mantıklı. O resmi hazırlamak yada yollamak sadece reklam olur. Yapay duygusallık.
O kadar vatanına milletine düşkün olan adam içinde yaşar bunu. Gider mehmetcik vakfına bağış yapar, Kimsesiz insanlara yardım yapar.Bunun konusunu açmak ve konuşmak sövmek hiçbişeyi değiştirmez.
-----------------------------hocam yapalım bağısda değişen yok ordaki cephedeki askerimize daha mı iyi silah verecekler
erzakmı yollayacaklar bunu bitirmek için daha mı çok çalışacaklar yine hükümet bırakmayacak
yine 1-2 aylık askerleri öne sürecekler evlere ateş düşecek önce bu oy sandıklarına bağış yapmak
gerekiyor
-
ZyreX bunu yazdı:
sonuna kadar katılıyorum. bırakın yaymayı, elimde olsa bütün bilgisayarlardan silerim.resimde anlatılan mesajı kabul etmiyorum ben!
-
Yanlış bir anlatım.
Bu ülke bölünmedi bölünmezde.
Ama giden "Can"ları ve arkada gözü yaşlı Şehit Ana-Babalarını yetim kalan masum çocukları dul kalan gencecik bacılarımızı çarpıcı biçimde anlatması yönünden olumlu.
Rüzgar denenin derdi başka boşverin onu herşeyin bir zamanı var.