folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gurbetteki Sevgili İçin Çekilecek Yaratıcı Fotoğraflar

Gurbetteki Sevgili İçin Çekilecek Yaratıcı Fotoğraflar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler sevgiliniz sizden uzaklarda başka şehirlerde diyelim fotoğraf yollamanızı istiyor fotoğrafçı arkadaşı ayarladınız ama şyle basit bişi olsun istemiyosunuz yaratıcı romantik nasıl bir fotoğrafınızı çekerdiniz ?

ebedi devlet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Fotografcı arkadası daha nıye ayarladın 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

https://www.google.com.tr/search?hl=tr&safe=off&q=creative+love+photos&bpcl=39942515&ion=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.1355272958,d.d2k&biw=1920&bih=955&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=bMLJUKmVJoOD4gTfjAE

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Sevgilin nerdeyse oraya dogru yola cikin, yoldada surekli fotolar cekinin adim adiM :) sorada fotorafci arkadasin elden versib fotolari :) ondan sorada sen gir iste olaya :)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

fotoğrafçı falan tutma, çok yapay olur. al bi makine aklına ne geliyorsa çek. bir martıyı, çay içtiğin bardağı, ona yazdığın bir şeyin bir cümlesini, camdan dışarı baktığında gördüğün şeyleri, yatağını, bastığın zili..

kısacası love you, seni seviyorum tarzı şeyler yazıp çekmek yerine bunlar daha güzel..

sen bilirsin tabii. 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Şöle elini boş bi yere ya da dağlara, denize, gökyüzüne vs uzat ve bi basketbol topunu tutuyomuş şekline getirip fotoğrafını çek. Sonra picasa gibi bi programla sevgilinin gülümseyen bi fotoğrafını silik bi silüet halinde elinin ortasına yerleştir. Sonra yolla bu fotoğrafı. 24 saat içinde yanına gelmezse ben de bişey bilmiyorum :)))

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Şöle elini boş bi yere ya da dağlara, denize, gökyüzüne vs uzat ve bi basketbol topunu tutuyomuş şekline getirip fotoğrafını çek. Sonra picasa gibi bi programla sevgilinin gülümseyen bi fotoğrafını silik bi silüet halinde elinin ortasına yerleştir. Sonra yolla bu fotoğrafı. 24 saat içinde yanına gelmezse ben de bişey bilmiyorum :)))

hocam bence bunu yaparsa 24 saat içinde ayrılacaklarına eminim :D

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    LizardKing bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

Hı !!

Niye yahu? Boş bi el özlemeyi anlatır diye düşünmüştüm :D

kazasker1 tarafından 13/Ara/12 15:34 tarihinde düzenlenmiştir

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

Sabah erken saatte kalk ve her anını fotoğrafla, kahvaltı masana fazladan bir bardak vs. hani ben çoktan sana hazırım gibi. Aranızda olan size özel olan şeyleride kullanarak en son olayı bebeğe bağla. Birde çok hoş bir çocuk kilodu al ve ''Ben bu kilodu parçamıza giydirirken, senin gözlerindeki ışıltıyı görmek için seninleyim'' gibisinden. Sadece fotoğrafla yapacağım dersen, valla işin zor.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı
    LizardKing bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

Hı !!

Boş bi el neyi özler ki

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı
    LizardKing bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

Hı !!

Boş bi el neyi özler ki

fdsatgjkaysgfdsagfksl senin ta amk dsffdafd

http://www.leyladansonra.com/
Toplam Hit: 2905 Toplam Mesaj: 17