Gürcistan"A Yakın Bakış
-
edit: koydugun resimdeki TÜRK topraklarını nasıl kurd olarak gösterir bilerekmi yaptın dikkat etmedinmi düzelt şunu!
-----------------------------etnik kimliği gösteriyor.devletleri değil.hem haritayı ben çizmedim ki.ünivrsite araştırması bilimsel bişey
burda bizim atladığımız ayrıntı bak osetlrle kürtler aynı yolun yolcusuymuş
-
Saçma sapan konuşup adamın asabını bozma. İkiside irani bir ırk, aynı yolun yolcusu oldukları falan yok. Önce irani ne demek bunu bir öğren, ondan sonra yorum yap.
-
Bir celallenmeyin ne 3. Dünya savaşı aq.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Bir celallenmeyin ne 3. Dünya savaşı aq.
-----------------------------savaşıduyunca ilk aklıma birinci dünya savaşı geldi bu fitilleyici olaiblir mi? görcek bakalım
-
haketmiştir gavatlar
-
inanç dağılımı nasıl ?
-
o değilde ya ruslar akılsız ya biz.Kıçı kırık bi örgüt için aynı anda 54 f16 kaldırdık ruslar dünyanın en büyük hava gücünden biri ve yalnızca 3 uçak kaldırdı :)
-
Misakı Milli sınırları içinde olan BATUM veya diğer adıyla ACARİSTANIN ortadan kaldırılması ve Türk hükümetinin bunma göz yumması olacak iş değil.Bu bizim için bir utanç vesilesidr.Çok büyük bir dış politika hatasıdır.Bunun sorumluları tarih karşısında mutlaka hesap vereceklerdir.
-
Eğer 3. Dünya Savaşı Çıkarda Türkiyede Milliyetçi Bir Hükümet Olursa Harita Şöyle Olur ( Kendi Kafamdaki III. Dünya Savaşını İlk Defa Resme Döküyorum)
Barış Gücü Özgür Dünya GücüABD Rusyaİsrail İranİngiltere TürkiyeErmenistan JaponyaYünanistan ÇinAvrupa Ordusu LibyaSudi Arabistan Türk CumhuriyetleriBu devletler başı çeker geriye kalan Arabistan ırak moğolistan peru gibi ülkeler se sadece üslerini verir top yekün savaşa girmezbana göre -
Arkadaşım türkiye tarafsız kalsa olmuyo mu amk xD
Tarafsız kalmak en iyisi bizim için. Ne halleri varsa görsünler.
Toplam Hit: 7154 Toplam Mesaj: 32