Gurur Duyulacak Bir Kız!!!!! [Çok Özürdilerim, Ekledim]
-
Lan beyler ağlancak ne var amk biz her Pazartesi ve Her cuma okuyoduk bunu kimse ağlamıyodu amk:(
kızlar vardı bi yawşamadı bize
neyse..
ibnalık bi yana
kız güzel okuyo lem -
sovenizm aynen.ama helal olsun kıza ve ailesine . tv programlarına alet etmemek lazım. masallah dein de nazar değmesinn:D:D
-
abi olaya nie şovenizm die bakıyosunuz ya ?
çocuk okumuş ezberlemiş keşke bütün çocuklar böyle ezberlese ne güzel onlarada örnek oluyor işte. -
şovenizm le ne alakası var a.q ne güsel okumus kız. Her şeye bi kulp takıyonus sizde:@
-
onu o programa çıkaran o karı İstiklal Marşını o kız kadar biliyosa beni de ziksinler ...
Helal olsun o yaşta o kıza onları öğretenlere...
Böle nesiller ihtiyacımız var...
Paylaştığın içinde saol kardeşş -
Hata....
*O kızın öyle kadın programlarına çıkarılmaması ve teşhir edilmemesi lazımdı!!
*Söylediği kitle,parayla program dolu gözüksün diye sağdan soldan toplanan boş insanlar olmamalıydı...
Tavsiye....
*Bu kızı Ordu Karargahında Hükümet'e ve Muhalefete dinletmek lazım!
*İstiklal Marşı'nı ezbere bilmeyen milletvekilleri bu kızla 3 gün boyunca antreman yapmaları lazım...
Sonuç....
*Sadece milli duyguları kamçılamasıyla yetinilmemeli-kızın sesi ile beraber bir VTR hazırlanmalı ve imkan olan tüm kamu dairelerine,okullara,TBMM'ye vs.. izletilmeli...!!!
(Ve bu kız ,sadece 4 yaşında!) -
ne yalan söyleyeyim ben 10 kıtasınıda 6. sınıfda ezberlemişdim ilkokullarda bu kız örnek gösterilmeli ve çocuklar o yaşda eğitilmeli ağaç yaş iken eğilir üniversite de okuyup 2 kıtasını bile bilmeyenler var.
-
http://rapidshare.de/files/24271787/istiklalmarsi-Kayseri-Yaz_kk.mpeg.html
Alın birde burdan yakın..Mutlaka indirin..Ağlanacak halimize gülmeye çalışın..Ben gülemedim (7MB) -
bakin bu kizi savas ay bi mahallede dolasirken buldu fakir bi ailenin kizi siir fln okumasini istedi sanirim, kizda bunu okudu
sonra ertesi hafta programina çagirdi anneler gunuydu kiz birde sarki soyledi anneler gunu için
sonra show programlari reyting için kizi kullandilar iste -
aslında 19 mayısta veya 18martta devlet bu kızı ve ailesini çanakkaleye götürecek orda söylecek çocuk sen ozaman gör bu çocuğu herkezi ağlatır... helal olsun çok güzel okudu.
Toplam Hit: 4948 Toplam Mesaj: 38