Güvenilir , Sağlam Hosting Tavsiyesi
-
daha önce web sitelerimi r10da özel kampanyalar bölümünde açılan konulardan açıyordum . güzel kampanyalar oluyordu . 5 liraya sınırsız host aldığımı bilirim %20 cpu izinli .
herneyse fiyat ucuzda olsa . güvenilir olmuyor böyleleri . o yüzden . biraz araştırdım . çünkü bu konularda yabancıyım .
fiyatları makul olan ixir host , turhost , güzel hosting var. bunlar nasıldır . daha önce çalıştınız mı bu hosting firmalarıyla . bana önerebileceğiniz nedir vs.
-
Digitalocean her anlamda tek gecerim hocam..
-
bilenyok bunu yazdı
hocam benim ingilizce seviyem düşük . o yüzden yabancı host lara hiç bakmadım . teknik bir sorun olsa . derdimi anlatamam :)
-
bilenyok bunu yazdı
Hosting diyor hocam. Adama işletim sistemi,ftp,mail server, cpanel vs hepsini tek tek kurdurtmaya niyetin var herhalde :))
guzel.net.tr iyidir. Bir senedir falan kullanıyorum uptime oranı %99 üzeri diyebilirim.. Hız güzel ping düşük. Bence tek eksiği custom php.ini ye izin vermemesi. Bir de litespeed var apache değil, dolayısı ile bazı htaccess işlemlerini takla attırarak yapman gerekiyor.
-
ihs telekom kurumsalda fena değil :)
-
Guzel.net.tr yıllık 10 tl paketi var daha ucuza bu kadar kaliteli olmaz hoca.
-
SUPERBICO bunu yazdı
Guzel.net.tr yıllık 10 tl paketi var daha ucuza bu kadar kaliteli olmaz hoca.
aynen abi . benimde aklıma yattı . buradan alacağım .
-
Media bunu yazdı
İhs iyi güzelde her sene bok varmış gibi zam yapıyor. Diğer firmaların iki katı fiyatları var.
-
Mustafa bunu yazdıMedia bunu yazdı
İhs iyi güzelde her sene bok varmış gibi zam yapıyor. Diğer firmaların iki katı fiyatları var.
hoca en azından adam gibi hizmet vermediler mi bi ton fırça kayabiliyorsn. muhattabın var. yurtdışında adam senin vpsni siliyor kimseye ses çıkaramıyorsun.
-
ustalar bu işte yeniyim emme natro ve godaddy zaten babalar gibi sağlam firmalar değil mi?, türkçe destekleride var...
akmarky tarafından 05/Ağu/14 03:12 tarihinde düzenlenmiştir -
5 10 liraya çok şey bekliyosunuz
manhyak tarafından 05/Ağu/14 03:21 tarihinde düzenlenmiştir