Güvenilir Bal Nerden Alınır ?
-
FrodoTheYuzuksuz bunu yazdıMali27 bunu yazdı
Fiyat nedir hocam bilgi verebilir misin.?
Hocam sordum, şu şekilde bilgi verdi;
Süzme Bal: 400 TL
Kasnak Bal: 650 TL
Karakovan Bal: Henüz çıkmadı, 1 hafta çıkar.SHaDeWRoX bunu yazdıHocam babaya sorarmısın süzme balı Sıkma Ambalaj kutusuna koyma şansı olur mu ? linkteki gibi sıkma ambalaj
https://www.egricayir.com/tr/urun/organik-cicek-bali-2-x-420g
Maalesef hocam sordum, sabit cam kavanozda gönderebiliyoruz dedi
Ağırlık nedir ?
-
yyasinn bunu yazdıFrodoTheYuzuksuz bunu yazdıMali27 bunu yazdı
Fiyat nedir hocam bilgi verebilir misin.?
Hocam sordum, şu şekilde bilgi verdi;
Süzme Bal: 400 TL
Kasnak Bal: 650 TL
Karakovan Bal: Henüz çıkmadı, 1 hafta çıkar.Ağırlık nedir ?
Süzme bal 1 kilo hocam, kasnak balda KG fiyatı. Yanlış hatırlamıyorsam kasnak ne kadar gelirse o kadar tarzı bir muhabbet vardı. Sormak lazım.
-
insan genelde yaşadığı yerdeki yiyeceklere alışkın olduğu için olsa gerek burada ( muğla ) çam balı tüketilir ve gerçek üreticiden aldığınızdaki tat bambaşka
bize de çiçek balı eritilmiş kesme şeker gib geliyor tadı
-
PanxeR bunu yazdı
insan genelde yaşadığı yerdeki yiyeceklere alışkın olduğu için olsa gerek burada ( muğla ) çam balı tüketilir ve gerçek üreticiden aldığınızdaki tat bambaşka
şu ülkenin en güzel şehri muğla sanırım ya
hangi balı tavsiye ediyorsun orada en son 3 hafta önce marmaris bal evinden aldım
bir ara da datça dan pehlivan aldım ama çok üretici var orada
he birde yangından önceki bal daha kaliteliydi :(
-
PanxeR bunu yazdı
Çam balı çok keyifli bir bal. Ne çok tatlı ne de bayıyor. Sanıyorum çamdan değil de çam bitlerinden yapıyor bunu arı dostlarımız. Karbonhidrat açısından biraz daha az zenginler dolayısı ile. Yine de kontrollü tüketmek lazım, şeker sonuçta.
-
sunyy2003 bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
şu ülkenin en güzel şehri muğla sanırım ya
hangi balı tavsiye ediyorsun orada en son 3 hafta önce marmaris bal evinden aldım
bir ara da datça dan pehlivan aldım ama çok üretici var orada
he birde yangından önceki bal daha kaliteliydi :(
hocam köyceğiz merkezde köyceğiz balının satış noktası var 20 çeşit balı ufak kaşıklarla denyip alabilirsin
milas balı da güzel ancak balda şöyle birşey var aynı firmadan da alsan aynı balcı da yapsa her dönem tadı değişiyor balın bazen çevreden komşulardan alıyoruz bazen vermiyorlar bazen de kötü oluyor yani en iyisi şu hep ordan al diyemem çünkü her hasat dönemi yeniden tadı değişebilen bir ürün bal.