Güvenilir Domain Satın Alma Sitesi
-
blackmir bunu yazdı
domain ne hocam özel değilse :) merak ettim
bende merak ediyorum da, domaini satın almadan söylüyeceğini sanmıyorum :)
-
bi isim alıyoz işte bunun güvensizliği nasıl oluyo :D
-
ihs turhost godaddy üçünde de domainim var 3üylede bi sorun yaşamadım henüz.
-
ihs.com.tr - İndirim filan yapmazlar arasıra yapıyorlarmış ama ben hiç denk gelmedim. Yinede her zaman buradan alırım kalitede tek :). Bu tür işler yabancı firmaya bırakılmaz bana göre.
-
emuxa bunu yazdı
Centoshost.com
hocam daha iletişim adresleri bile belli değil buranın hiç sorunsuz bir yermiş gibi gelmedi bana 3 tane gizlilik ve güvenlik maddesi koymuşlar 50 tane hizmet sözleşmesi koymuşlar kendilerini koruyan.
godaddy.com, name.com, networksolutions.com, domain.com dünyanın top5 listesindedir bu firmalar, bunlar kadar profesyoneli yoktur domain konusunda.
Almışsın domaini geç oldu biraz, bu arada domain ne hocam merak ettirdin
Ratbat tarafından 11/Ara/12 17:33 tarihinde düzenlenmiştir -
kadirozdemir bunu yazdı
ihs.com.tr - İndirim filan yapmazlar arasıra yapıyorlarmış ama ben hiç denk gelmedim. Yinede her zaman buradan alırım kalitede tek :). Bu tür işler yabancı firmaya bırakılmaz bana göre.
Ben denk gelmiştim %401 ve %20 lik indirimlerine :) ama dodaddy kadar olamıyorlar tabi ve bayadır yapmıyorlar :)
-
kadirozdemir bunu yazdı
Dostum bu tür işler türk firmaya bırakılmaz asıl. Nasıl yabancı firmaya bırakılmaz , mantıklı bir açıklaması var mı çok merak ettim.
-
Name.com ve
Domainsite.com (ikisi aynı firma ) ICANN yani domainlerin yasal sahibi nin iş ortağıdır.
Daha iyisi yok.