Güvenli Modda Açmayı Engellemek
-
Arkadaşlar kardeşim için bunu engellemem lazım nasıl yapılır bulamadım.Güvenli mod da açmayı nasıl kapatabilirim?
-
açılır açılmaz f8 sonra windows olağan şekilde başlasın galiba sorun bunla ilgili
-
kapatamazsın ki :S tuşa basınca çıkıyo seçenekler. onu engelleyemezsin.
biostan şifre koysan tüm bilgisayar için olur. güvenli moda özel bişey yok.
-
buldum, f8 tuşunu boz, sök :)
-
f8 e basip sifreni kiriyor sanirim..
administrator kullanicinada sifre koy
sorunun cozulur
-
Sistem diskini ( C ) NTFS yap o zman olmuyormuydu yok o zaman DOS ortamında açılmıyordu muydu duneydi ööle bişiyler kardeş... Komurt satırından fat32 yi ntfs yapabiliyorsun amam çok azada olsa %01 risk olabilir...
-
başlat>çalıştır>HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\SafeBoot ENTER>
ordan Safebot'a gel Orda İki şey Göreceksin NetworkX bide bi zımbırtı dahahah işte o ikisini silceksin.
tırsıyorsan şunu indir.
http://www.shockingsoft.com/soft/EDSafemode.zip
-
yok hocam tırsmak değilde :D velet adminisitratore kurduğum şifreyi bile güvenli modda açarak işlemez hale getirio.Aslında daha çok işime yarayan masaütünün ortasına şifre girilcek bi kutucuk olsa bütün herşeyi kitlese bu sistem ama o sırada bilgisayara müdahale edilemese downloadlar falan devam etse :D çok mu şey istiyorum ya :D
-
Hocam f8 tuşunun altına çekirdek b*k püsür ne varsa doldur.Tuş basmasın yani.Sonra tuşu tak yeniden.Tuş çalışmasın :D
-
öyle programlar var ama ücretlidir.ama crack,serial vs..bulursan veya düşünürsen link veriyim
http://www.softheap.com/wlock.html
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
yok hocam tırsmak değilde :D velet adminisitratore kurduğum şifreyi bile güvenli modda açarak işlemez hale getirio.Aslında daha çok işime yarayan masaütünün ortasına şifre girilcek bi kutucuk olsa bütün herşeyi kitlese bu sistem ama o sırada bilgisayara müdahale edilemese downloadlar falan devam etse :D çok mu şey istiyorum ya :D
-----------------------------güvenli moda girmeden de kırılır. güvenli modu kapatman geçici çözüm. administrator hesabına $ifre koyman 100% etkili cözüm olur ;)