Güvenlik Kamerası İşi Yapan Varmı ?
-
amd-x de bu işleri yapıyordu galiba hocam, onada bir pm çak istersen.
-
haci yardim olsun diye yaziyorum fiyatlari bilemiyorum ancak sana onerecegim malzemeler su sekilde olacak kayit cihazi dahua kullanabilirsin hatta siddetle tavsiye ediyorum cin malinin en iyilerindendir. 1604a diye bi modeli var onu arastir fiyati 400-600 dolar arasidir ama iyi malzemedir 25 ayri noktaya kurdum 1 tanesinde sikinti yasadim guncellestirme yaptim duzeldi. yani kayit cihazi onerim dahua
kamerada 600-700 tvl arasi birsey secmen sana ciddi anlamda fayda salar icindeki chipte mullaka sony kullan 100 u gecik kamera aldim 2 kere sarhp a denk geldim 2 sindede kameralari sokup geri iade ettim onerilerm bu sekilde
hdd konusunda ise wd kullan seagate ler de kafa atiyor yazma hizi yetismiyor veya baska birsey badsector yapiyor.
-
tesisati ben yapabilirim :)
-
-
Sharp bunu yazdı
10 adet kamera - gece görüşlü ,ses kayıtlı
dvr cihazı 1 tb diskli
1 adet monitör ( 17"lcd olabilir)
200 mt kablo
kamera ayakları
bu işi yapan varsa bunun için kurulum hariç sadece malzeme fiyatı alabilirmiyim ? para yabancıya gitmesin :)
Hocam almışken kayıt kapasitesi daha yüksek hdd ve daha büyük monitör alman daha mantıklı olabilir.
Masrafı çok arttıracağını zannetmiyorum.
-
Biz bu işi yıllardır yapıyoruz. Hocam tam olarak ne istediğini bilebilirsem (kafanda olan marka model var mı gibisinden?) daha çok yardımcı olabilirim. pm üzerinden şimdi numaramı atıcam. bi de yeni açtığımız öyle satışlar olan websayfamız var, sadece kameralar yok ama kameralar, dvrlar vs. de var orda.
-
sansung ldc 18.5 ;130 $
gece görüşlü kpc 138 ; 110 $
kpc 556 dvr ; 950 $
cctv 4+1 ; 85 $
kablo mt ; 0,85 cent
bi arkadaştan aldıgım fıyatlar hocam
-
neo_brn arkadaşım birşey sormak istiyorum bazı dvr kayıt cihazları 4 bazıları 8 kanal vs.. vs.. gibi özellikleri var bu kanal sayısı ne oluyor?Bağlayabileceğimi kamera sayısımıdır teşekkür ettim.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
neo_brn arkadaşım birşey sormak istiyorum bazı dvr kayıt cihazları 4 bazıları 8 kanal vs.. vs.. gibi özellikleri var bu kanal sayısı ne oluyor?Bağlayabileceğimi kamera sayısımıdır teşekkür ettim.
Evet kanal sayısı kadar kamera bağlanabilir
8 kanal 16 kanal olur
10 kamera lazımmış ozaman 16 lı cihaz alacak.
yarın sabah hazırlayıp uygun fiyatlı bir liste göndereceğim.
-
saolasın siyahbereli online satış yaptığın bir adres vs.. varsa banada pm geçersen sevinirim.