Güvenlik Kamerası Kayıtları
-
Hacılar bu güvenlik kamerası kayıtlarının aşağı yukarı boyutları ne kadar.Yani 3-4 saatlik bir kayıt 4 gb kadar oluyor mu nereye kaydedilir ayrı bir cihaz vs var mı?
-
DVR denen bir cihaz var içine bildiğimiz masaüstü pc harddiski takıyorsun kayıt yapıyor sana.4-8-16 kamera destekli olanları var.1 Terabaytı 30 günde dolduruyor bizimkisi.Tabi kayıt kalitesini düşürebiliyorsun veya arttırabiliyorsun.Her şey makineye bağlı.
-
hocam kaydı gece gündüz mü alıyosunuz?
kayıt çözünürlüğü ve formatı nedir merak ettm
-
u235 bunu yazdı
Hacılar bu güvenlik kamerası kayıtlarının aşağı yukarı boyutları ne kadar.Yani 3-4 saatlik bir kayıt 4 gb kadar oluyor mu nereye kaydedilir ayrı bir cihaz vs var mı?
3-4 saatlik goruntu o kadar yoktur.
toplam 16 kameran olsa bile 3-4 saatlik goruntun 4 gb yine olmaz
1 kameranin 200 mb falandir
kameralarin ve dvr cihazininda farkettiriyor. bizimkiler hareket sensorlu, hareket algiladigi zaman kaydi baslatiyor. kameranin gordugu nokta sabitse kayit yapmiyor.
o yuzden 1 tb lik hardiske 16 kamera 2 aylik kaydi tutuyor.
yer kalmadikca otomatik en eski tarihleri siliyor.
-
Dükkanda 8 tane kamera varda tam olayını çözemedim henüz.
-
u235 bunu yazdı
dvr cihazi mi var
dvr kart mi var bi bilgisayar da ?
-
demirci bunu yazdıu235 bunu yazdı
dvr cihazi mi var
dvr kart mi var bi bilgisayar da ?
cihaz olması lazım
-
600 tvl veya daha ustu kameralarin saatlik kaydi aldirdigin cozunurluk eger full d1 kaydinda ve saniyede 25 kare ise ve gunduz cekimi varsa yaklasik olarak 750mb ve 1.2gb arasi olabilir o yuzden cihazin ayarlarina bakmak gerekir nekadar kayit alacagina ancak ozaman ayarlayabilirsin. o yuzden bi rakam vermek yanlis olur. ayrica sistem eger ip kamera ise bu oran cok cok daha yukselir. nvr larin kayit kapasitesi ve baglanabilir hdd orani bu sebebten yuksektir.
yardimci olabilecegim bisey varsa yaz olalim biliosun benim sirket bu isle ugrasio suana kadar 40 ayri noktaya guvenlik kamerasi kurdum.
-
ayhun bunu yazdı
600 tvl veya daha ustu kameralarin saatlik kaydi aldirdigin cozunurluk eger full d1 kaydinda ve saniyede 25 kare ise ve gunduz cekimi varsa yaklasik olarak 750mb ve 1.2gb arasi olabilir o yuzden cihazin ayarlarina bakmak gerekir nekadar kayit alacagina ancak ozaman ayarlayabilirsin. o yuzden bi rakam vermek yanlis olur. ayrica sistem eger ip kamera ise bu oran cok cok daha yukselir. nvr larin kayit kapasitesi ve baglanabilir hdd orani bu sebebten yuksektir.
yardimci olabilecegim bisey varsa yaz olalim biliosun benim sirket bu isle ugrasio suana kadar 40 ayri noktaya guvenlik kamerasi kurdum.
yok ayhun sağol başka bir sorum yok.Bizim dükkandaki kameraları çözmeye çalışıyorum kafamda bişey vardıda.
-
u235 bunu yazdıayhun bunu yazdı
yok ayhun sağol başka bir sorum yok.Bizim dükkandaki kameraları çözmeye çalışıyorum kafamda bişey vardıda.
Bu arada eklemeyi unutmusum eger bi yerde nas server falan varsa veya bi ftp ye kayit aldirabilirsin ama yuksek hizda int veya local ag olmasi gerekir.
-
ayhun bunu yazdıu235 bunu yazdıayhun bunu yazdı
Bu arada eklemeyi unutmusum eger bi yerde nas server falan varsa veya bi ftp ye kayit aldirabilirsin ama yuksek hizda int veya local ag olmasi gerekir.
tamam oldu sagol