Güvenlik Kamerası Kayıtları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hacılar bu güvenlik kamerası kayıtlarının aşağı yukarı boyutları ne kadar.Yani 3-4 saatlik bir kayıt 4 gb kadar oluyor mu nereye kaydedilir ayrı bir cihaz vs var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

DVR denen bir cihaz var içine bildiğimiz masaüstü pc harddiski takıyorsun kayıt yapıyor sana.4-8-16 kamera destekli olanları var.1 Terabaytı 30 günde dolduruyor bizimkisi.Tabi kayıt kalitesini düşürebiliyorsun veya arttırabiliyorsun.Her şey makineye bağlı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

hocam kaydı gece gündüz mü alıyosunuz?

kayıt çözünürlüğü ve formatı nedir merak ettm

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Hacılar bu güvenlik kamerası kayıtlarının aşağı yukarı boyutları ne kadar.Yani 3-4 saatlik bir kayıt 4 gb kadar oluyor mu nereye kaydedilir ayrı bir cihaz vs var mı?

3-4 saatlik goruntu o kadar yoktur. 

toplam 16 kameran olsa bile 3-4 saatlik goruntun 4 gb yine olmaz

1 kameranin 200 mb falandir

kameralarin ve dvr cihazininda farkettiriyor. bizimkiler hareket sensorlu, hareket algiladigi zaman kaydi baslatiyor. kameranin gordugu nokta sabitse kayit yapmiyor.

o yuzden 1 tb lik hardiske 16 kamera 2 aylik kaydi tutuyor.

yer kalmadikca otomatik en eski tarihleri siliyor.

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Dükkanda 8 tane kamera varda tam olayını çözemedim henüz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

dvr cihazi mi var

dvr kart mi var bi bilgisayar da ?

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

dvr cihazi mi var

dvr kart mi var bi bilgisayar da ?

cihaz olması lazım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

600 tvl veya daha ustu kameralarin saatlik kaydi aldirdigin cozunurluk eger full d1 kaydinda ve saniyede 25 kare ise ve gunduz cekimi varsa yaklasik olarak 750mb ve 1.2gb arasi olabilir o yuzden cihazin ayarlarina bakmak gerekir nekadar kayit alacagina ancak ozaman ayarlayabilirsin. o yuzden bi rakam vermek yanlis olur. ayrica sistem eger ip kamera ise bu oran cok cok daha yukselir. nvr larin kayit kapasitesi ve baglanabilir hdd orani bu sebebten yuksektir.

yardimci olabilecegim bisey varsa yaz olalim biliosun benim sirket bu isle ugrasio suana kadar 40 ayri noktaya guvenlik kamerasi kurdum.

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

600 tvl veya daha ustu kameralarin saatlik kaydi aldirdigin cozunurluk eger full d1 kaydinda ve saniyede 25 kare ise ve gunduz cekimi varsa yaklasik olarak 750mb ve 1.2gb arasi olabilir o yuzden cihazin ayarlarina bakmak gerekir nekadar kayit alacagina ancak ozaman ayarlayabilirsin. o yuzden bi rakam vermek yanlis olur. ayrica sistem eger ip kamera ise bu oran cok cok daha yukselir. nvr larin kayit kapasitesi ve baglanabilir hdd orani bu sebebten yuksektir.

yardimci olabilecegim bisey varsa yaz olalim biliosun benim sirket bu isle ugrasio suana kadar 40 ayri noktaya guvenlik kamerasi kurdum.

yok ayhun sağol başka bir sorum yok.Bizim dükkandaki kameraları çözmeye çalışıyorum kafamda bişey vardıda.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

yok ayhun sağol başka bir sorum yok.Bizim dükkandaki kameraları çözmeye çalışıyorum kafamda bişey vardıda.

Bu arada eklemeyi unutmusum eger bi yerde nas server falan varsa veya bi ftp ye kayit aldirabilirsin ama yuksek hizda int veya local ag olmasi gerekir.

delimiyim ben?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

Bu arada eklemeyi unutmusum eger bi yerde nas server falan varsa veya bi ftp ye kayit aldirabilirsin ama yuksek hizda int veya local ag olmasi gerekir.

tamam oldu sagol

Toplam Hit: 1628 Toplam Mesaj: 14