Güvenlik Kamerası Önerisi
-
Güvenlik kamerası almayı planlıyorum.Kullandığınız,önerdiğiniz bir marka,model varmıdır?
Ek olarak bu kayıtları kaydedebileceğim küçük bir depolama sistemi vs önerilerinizi de alabilirim
Kamerada aradığım özellikler:
-kayıt kaliteli olsun.
-gece görüşü iyi olsun.
-fiyat çok fazla olmasın.
-
Balitech'lere bakıyorum, nasıldır iyimidir?
-
up, bir yardım edin.
-
ayrı bir kayıt cihazımı dvr kayıt sistemi ne arıyorsun tam olarak söylermisin mesela şu anda şirketin müşterilerimizden kullandığı
-
balitechmi :D tabiri yerindeyse çin malınında çin malı hacı
4 kanal kayıt cıhazlarının orta halli 350$ başlaıyo
420 tv line lık kameralarda 120$ dan falan başlıyodur
en az 4 kamera kullanıcaksan 5 A 12v adaptör kullanıcaksın oda 15 20 tl dir
4 bnc 8lira falandır
tabi bide monitor alıcan gerçi scart girişli tv de kullana bilirsin
kısaca bu sistemler bütceye göredir
-
1 tane kamera alıcam.o yüzden dvr ve 4kanal vs cihazları kullanmaya gerek yok galiba.kamera da uzun bir süre dayanırsa iyi olur.
marka model vs önerirseniz de çok memnum olurum.
@volkan,@DevilKingtr verdiğiniz bilgiler için de teşekkür ederim.
-
kusura bakmayın ama tekrardan up
-
hacı kayıt cıhazı olmadan nereye neyle kaydetmeyi düşünuyom kamera dediğin webcam gibidir sadece görüntüyü aktarır ya bilgisayaa dvr kart yardımı ile kayıt edersin yada direk kayıt cıhazı alır ona kaydedersin bide montajı yapa bilcenmi ?
-
volkan bunu yazdı:
-----------------------------hacı kayıt cıhazı olmadan nereye neyle kaydetmeyi düşünuyom kamera dediğin webcam gibidir sadece görüntüyü aktarır ya bilgisayaa dvr kart yardımı ile kayıt edersin yada direk kayıt cıhazı alır ona kaydedersin bide montajı yapa bilcenmi ?
-----------------------------
kusura bakma hocam yanlış yazmışım orda.aradığım şey tam olarak 1 adet güvenlik kamerası(gece görüşü iyi olanından), 1 adet de kayıt cihazı arıyorum.hesaplı birşeyler olsa daha iyi olur. -
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
Güvenlik kamerası almayı planlıyorum.Kullandığınız,önerdiğiniz bir marka,model varmıdır?
Ek olarak bu kayıtları kaydedebileceğim küçük bir depolama sistemi vs önerilerinizi de alabilirim
Kamerada aradığım özellikler:
-kayıt kaliteli olsun.
-gece görüşü iyi olsun.
-fiyat çok fazla olmasın.
--------------------------Hoca pm den ulaş yardımcı olam
-
Hocam, kalite iyi olursa fiyat ucuz olmaz...
balitech moonsat fln 120$ denilen 40$ a alabileceğin 3. sınıf aletler...
Sakın cok yüksek kalite elde edebileceğini düşünme...
gece görüşlü kameraların kaliteleri aynı kalitedeki diğer kameralara oranla daha düşüktür...
Tercihen bi kayıt cihazı almanı öneriyorum...
profeyonel bir çözümde avermedia yada lg tarzı kayıt cihazı ve samsung kamera + lens kullanman güzel sonuclar almanı sağlar...
bnc girişli cctv bir monitorde kayıdın izlenme kalitesi için illaki gerekli... bunların hepside para demek tabiki...
ama bu sistemde kayıt cihazı 8 li 1200$ civarı kamera 120$ len 40$ civarı tutar anlayacağın baya tuzlu...
sen ne kadarlık bir fiyat aralığın var onu söle ona göre yardımcı olalım...
Edit : 1 kamera demişsin, o zaman durum değişti :)
cheteau kayıt kartı ve 1 orta halli bir kamera sana yetecektir...