Güvenlik Kamerası Sistemleri Önerisi ?
-
hocalar bende 4 .kattan aşşağıya bakan bir kamera ve karşı duvardan evin kapısına bakan bir kamera taktırmayı düşünüyorum bide evin belli bir köşesinden salonu görcek kamera
özetle
3 kamera görüntü kalitesi iyi olucak ve sürekli kayıt yapıcak bana maliyeti ne olur sizce?
-
mesutb bunu yazdı
hocalar bende 4 .kattan aşşağıya bakan bir kamera ve karşı duvardan evin kapısına bakan bir kamera taktırmayı düşünüyorum bide evin belli bir köşesinden salonu görcek kamera
özetle
3 kamera görüntü kalitesi iyi olucak ve sürekli kayıt yapıcak bana maliyeti ne olur sizce?
Kayıt Cihazı almak istemiyorsan eğer ip Kamera kullanabilirsin.
bir bilgisayar ayarlayarak networkden pcne kayıt yaptırabilirsin kamera yazılımıyla.
ip kamera olması görüntü kalitesi bakımından cok işine yarar.
4. kattan aşağı bakacak kamera tahminime göre dış kapıdan içeri girenleri görmek istediğin için olacak
anolog kamera ile optik zoomlu bir kamera kullanman lazım daha iyi bir görüş sağlayabilmen için.
ip çözüm senin için en iyi olur diye düşünüyorum.
-
dean534 bunu yazdımesutb bunu yazdı
özetle
bir bilgisayar ayarlayarak networkden pcne kayıt yaptırabilirsin kamera yazılımıyla.
4. kattan aşağı bakacak kamera tahminime göre dış kapıdan içeri girenleri görmek istediğin için olacak
anolog kamera ile optik zoomlu bir kamera kullanman lazım daha iyi bir görüş sağlayabilmen için.
hocam ama aynı zamanda evdeki tv dende izlemek istiyorum ip kamera ile bunu yapabilirmiyim ?
-
mesutb bunu yazdıdean534 bunu yazdımesutb bunu yazdı
özetle
hocam ama aynı zamanda evdeki tv dende izlemek istiyorum ip kamera ile bunu yapabilirmiyim ?
Kayıt cihazınıca olaya dahil edersen D-smart Digitürk Vs cihazların varsa onlar hdmı dan baglar televizyonda geçişlerini istedigin gibi yaparsın herhangi problem yaşamazsın
-
işi profosyonellerine bırakın ben kurayım dersen 700 tvl kamera ile plaka okuyamazsın ip kamera kullanacaksın bunun maliyeti sana da 3 bini bulma ihtimali çok yüksek şimdi arıza durumunda arızasını sen yapacaksın degişim konusunda sen degiştireceksin kargo gönder al bunlar maliyet e kardeşim bunu yapacak adam taş mı yesin
-
konuyu hortlattım bana cvp yazan yok uleynnn.
bugün tekrar teklif verdiler. Nötron 800 tvl 8 kamera. 2 tb hdd diğerleri aynı. bi de 3 sensör alarm. 4 ses modülü. monitör hariç 5700 civarı bişi.
nasıl iyi midir
-
joe_black bunu yazdı
konuyu hortlattım bana cvp yazan yok uleynnn.
bugün tekrar teklif verdiler. Nötron 800 tvl 8 kamera. 2 tb hdd diğerleri aynı. bi de 3 sensör alarm. 4 ses modülü. monitör hariç 5700 civarı bişi.
nasıl iyi midir
güvenlik fuarına gidenler oldumu bilmiyorum bir sony vardı kamera diye alıp kullanacagım görüntülerin hepsimi aynı olur evet olur 800 tvl dedigin kamera inan 300 tvl bile gelmeyebilir piyasa o kadar çeşit varki hepsi 1000 tvl hepsi hdd görüntü eskiden tahta kaleden alırdık kameraları cmos tu ve görüntüler gercekten güzeldi hala kullanıyorum iş yerimde şimdi lcd led di bilmem neydi diye diye piyasanın a.g
arkadaşım iyimi kötümü deme git
balitech gördügüm ürünleri en dandik kameralar var orda 10 dolara bile kamera alırsın
retro diye piyasaya girdi 2 adet bin tvl 6 adet 800 tvl kamera 8 kanal kayıt cihazı 1 19 inc monitör 200$
fakat şu var bu kameraları takıyorsun ilk başta iyi güzel çalışıyorda sonralarda bir yük biniyor sanki görüntü çamur
adabtör keza aynı
asıl o degil bu ülkeyi elektronik çöplügüne dönüştürdüler ya ona yanarım
nükleer santrale karşı çıkanlar buna karşı cıksın
Foxxxxxx tarafından 28/Eki/14 20:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Kendin ugrasmak istemiyorsan ver bir sirkete yapsinlar. 5700 iyidir ancak kameralari demo yapsinlar ve su kadar mesafeden araba plakasini gormek istiyorum diyceksin. Onarda aksam goremezsin, bulutlu olunca goremezsin diye yalanlari kameralari taktiktan sonra soyliycekler. O yuzden ilk bastan ne istedigini iyi belirt. eger plaka okumak istiyorsan hd kamera lazim.
-
6-60 mm bir lens kamera okumaya çalşır ama iyileri 200 300 papeli bulur sanırım