Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
Güvenlik Kamerası Yardım - Köydeki Evimize 4 Kere Hırsız Girdi
Güvenlik Kamerası Yardım - Köydeki Evimize 4 Kere Hırsız Girdi
-
HolyOne bunu yazdı
Sana güvenlik kamerası değil, domuz kapanı gibi bişey lazım bence, hep aynı pencereden giriosa basacağı yere birkaç tane yerleştir
Aynen böyle yap valla hocam olmazsa evin içine pitbull veya doberman kurt köpegi falan bağla bi kaç günlük yemegini koy yesinler sende hafta da 1 kontrole falan git hubi tuzagı falan koy geber hırsızları :)
-
JuMaN bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Sana güvenlik kamerası değil, domuz kapanı gibi bişey lazım bence, hep aynı pencereden giriosa basacağı yere birkaç tane yerleştir
Aynen böyle yap valla hocam olmazsa evin içine pitbull veya doberman kurt köpegi falan bağla bi kaç günlük yemegini koy yesinler sende hafta da 1 kontrole falan git hubi tuzagı falan koy geber hırsızları :)
Köpekte çare değil hocam zehirleyip öldürürler. Hubi tuzakları ve domuz kapanı iş görür.
-
hocam orduluyum ;)
daha once bankalara kamera sistemi takan bir firmada calistim 1700 tl uzerine + her kamera icin 450 tl gibi bir.miktar koy kac kamerali olsun istiyosan ona gore hesapla kendince bole bi sistem en az sana 20 gunluk kayit tutabilir hocam bizzat kendim ilgilenirdim ama suan kastamonudayim okuyorum ama ne yapman konusunda sana yardim ederim hocam fiyat bu kaydi da saglam olur duzgun markalar kullanirsan ve lensler tabi ;)
-
hocam samsun'un hangi köyü ?
carsamba taraflarına yakınsanız yazın gelelim birkac günlügüne, her aksam atılan silah seslerini duydugunda bence daha fazla musallat olmaz.
-
Kapı iç tarafına üst kısma kovalarla kezzap koymak kötüdür. Yapmamalısın. Seni uyarıyorum.
-
@holyone: bahçeye köyün çoluk çocuğu da girebilir hocam, o iş sakat. Ayrıca eve sabit girdiği bir yer yok, bir kere ahşap ev kapısını balta ile parçalamış, diğer sefer terasın penceresinin demir parmaklığını duvardan sökmüş girmiş, alt pencereye demir blok yapmıştık iki kere onu kırmış.
@ JuMaN: genelde köyde bulunmadığımız için, hayvan bırakamıyoruz hocam, yazık olur, yemesi içmesi ilgilenmesi yapılamaz.
@ Andrei: hocam biz çarşambalıyız zaten, köy evimiz de çarşamba'da, yazın mısır patlatır gibi kafamıza estikçe sıkarız da olay o değil, mevzuyu anlatırken detaya girmedim ama, bunu dışardan birisi yapamaz zaten, o rahatlık yemez. adamı 86 parçaya bölüp 86 farklı bok çukuruna gömerler.
bunu yapan her kim ise, bizden, büyük ihtimalle de akraba, bizim nerede olduğumuzu, ne yaptığımızı biliyor.
o yüzden ses çıkarmadan, farkettirmeden, sadece görüntüsünü istiyorum. kaçması gelmemesi değil.
-
Hocam beni dinle kamera sistemi kurarsan adam onları da çalacak. DVR'ı ve kameraları da kaptıracan.
Bi pencereye demir koyma zaten oradan girecektir. Mümkünse önceden girdiği yerlerden birinin önüne bırak ama tabi güzel kamufile etmelisin.
Mesela üstüne gazete kağıdı fln koyabilirsin.
kapanı yere monteleyebilirsen iyi olur herif kapanla birlikte kaçmasın.
-
Holynin dedıgı en mantıklısı 4 kere nedir aq
-
kamera sistemini söker götürür gizli yaparsan götüremez, sende tespit edersin ama girdiği anda habrim olsun diyorsan o eve telefon hattı çektir. yada gsm aramalı alarm sistemi olması gerkir.. hareketi gördüğü anda telefon arayıcı seni ve haberalma merkezini arar. birtanede gizli kamera koy hem giridği andan haberin olur hemde kimin gridğini görürsün. çözümü bu. sonra yakalayıp herifi yoyarsın, yalvarttırısın ne biliym yakalayınca yeni bir konu açar danışırsın.
-
En güzeli evi sigorta yaptır,