Guvenlik Kamerasindan Alinan Kaydi Netleştirmek-Güncelleme
-
Beyler iyi akşamlar.
Az once aracımi park ettigim yerde kapisindan arka tampona kadar bi arac carpmis ve kaçmış. Kamera kayitlarindan buldum fakat plakayı görebilmek icin netlestirmem lazim bu konuda bana yardimci olabilecek varsa istesin benden ne isterse:(
Video formati h264 ve avi seklinde iki kayit aldim
EVET BEYLER UZUN UĞRAŞLAR SONUCU ARACIN PLAKASINA ULAŞAMASAMDA ÇIKTIKLARI BİNAYI BULDUM VE 3 TANE BAŞÖRTÜLÜ KADIN. YARIN ERKENDEN GİDİP BİNA İÇİNDEKİ KAMERADAN YÜZLERİNİDE TESPİT EDİP ULAŞMAYA ÇALIŞICAM.
SİZE SORMAK İSTEDİĞİM KADINLARIN YÜZÜNÜ TESPİT ETTİKTEN SONRA TEK TEK BİNA SAKİNLERİNİ DOLAŞIP GÖRÜNTÜYÜ GÖSTERİP SORMAYI DÜŞÜNÜYORUM. AMA İLLAKİ KORKUP BANA TANIMADIKLARINI SÖYLEYENLER ÇIKACAKTIR. BU YÜZDEN SÜPER BİR FİKİR BULMALIYIMKİ O KADINLARI TEKRARDAN BURAYA GETİRTEBİLEYİM.
BEYİN FIRTINASI YAPALIM DEĞERLİ MÜRİDLER MÜRİDELER LÜTFEN
enesshn18 tarafından 11/Mar/17 00:34 tarihinde düzenlenmiştir -
yukle link at gonder hocam musait olunca bakalım
-
Kayıtı Google Drive, Yandex Disk vs gibi bi yere atarsan ona göre yorumda bulunalım hocam.
-
Bi kap-kaç olayında mobese kadı üzerinde çok uğraşmıştık.
Takip ediyorum konuyu bakalım ne çıkacak...
-
gittiği güzergah anlaşılıyorsa geçtiği diğer yerlerdeki kameralardan da faydalanabilirsin. hatta evine kadar izlersin sadece vaktini alır :D
-
filmlerde ne güzel zoom yapıp netleştir deyince oluyordu aq bu teknolojileri ne zaman görecez biz :D
-
@mkyb
@cybermole
@DaSpOnGe Beyler yükledim görüntüleri bakarsanız çok memnun olurum.
https://yadi.sk/i/riavH-Ft3FUmVA Bina kamerasından aldığım görüntü: kamera saatine göre 17:24:19 da araç arabama çarparak çıkış yapıyor. 17:25:22 süresine kadar kameraya en yakın noktaya geliyor.
https://yadi.sk/i/2dlFwQkV3FUfv3 Bu videoda kamera saatine göre 17:18:41 de beyaz aracın arkasından gelen gri renkli clio yada symbol marka araç (
Video formatlarını yandexe yükleyebilmek için dönüştürdüm. Orjinal formatları h264 ve .dav şeklinde eğer onlardaki görüntü daha net olur derseniz onlarıda yükleyebilirim
-
anlaşılan kameralar analog ve camları kirli önünde duran araçların plakalarını bile okuması zor emniyetten arkadaş varsa onlardaki yazılımla bi ihtimal bakılır bu görüntüyle oda çok zor güzer gahtaki dükkan vs lere bakıp o saatteki kamera görüntülerine ulaşmalısın orası bir site otoparkıysa site girişinde sırf plaka okusundiye 5-50 lensli kameralar olması gerekiyor geçmiş olsun
-
Varsa matlab'dan anlayan o duzeltir goruntuyu oyle biliyorum yamulmuyorsam.
-
GÜNCELLEME
-
benim anlamadığım ver polise suç duyurusunda bulun. neden kendine adranalin arıyorsun. yok apartmana geri getirtme gibi aksiyonlara giriyorsun.