Güvenlik Kamerasını İnternette Yayımlamak?
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------abimi ve beni kızdırmayın :P
ayrıca abimimin yorumuna sonuna kadar destekliyorum adete zihnimden geçenler yazmış :)
Aile yardakçısı moduna girme istersen :|
Mer-ha,
Git abi teamviewer yükle, FireWallar engellemiyor ama hızı düşürebilir.
O yüzden PortForwarding e başvurursan güzel olur.
Bir de ister kamera kayıtlarını indir,
İster direk izle.
Olmadı SharpShooter a ödev vereyim,
İstenilen dosyayı Mail atcak şekilde program yazsın :P
-----------------------------aman abi gözünü seveyim indir kur teamviewer'ı :P :P
-
arkadaşların dedikleri hepsi ekstra şeyler ben bu işi yapıyorum kısaca özetliyorum;
modemine giriyorsun nat kısmına geliyorsun port acıcaksın tabi bu sistemi yapmak için telekomdan statik ıp alıcaksınki elektrik kesintisinde falan modemin ıpsi değişmesin,neyse konuya gelelim acılacak olan portlar ;48100 48101 48103 ve 5001 portlarını dışarı açman yeterli
-
Dogan08 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşların dedikleri hepsi ekstra şeyler ben bu işi yapıyorum kısaca özetliyorum;
modemine giriyorsun nat kısmına geliyorsun port acıcaksın tabi bu sistemi yapmak için telekomdan statik ıp alıcaksınki elektrik kesintisinde falan modemin ıpsi değişmesin,neyse konuya gelelim acılacak olan portlar ;48100 48101 48103 ve 5001 portlarını dışarı açman yeterli
-----------------------------Kamera nın web arayüzü yoksa :|
IP camera değilse?
Bir de her kameranın aynı portu kullandıgını sanmam :|
Ya da DVR media falan da kullanıyor olabilir.
-
bak hacim heralde bu tarz bisey istiyorsun.. http://www.haber53.com/canli/ adamlara iletisim den bi ulasmayi dene belki yardimci olabilirler.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
bak hacim heralde bu tarz bisey istiyorsun.. http://www.haber53.com/canli/ adamlara iletisim den bi ulasmayi dene belki yardimci olabilirler.
-----------------------------IPcamera ların zaten böyle bir özelliği var.
Static IP alıp,
Arkadaşın dediği gibi PortForwarding yaparsan direk yayınlayabiliyorsun.
Hele ki Honeywell gibi pahalı kameralarda çok kolay o işler.
Yani donanımsal bir durum.
-
kamera işlevi önemli bu sistemlerde arkadasın sistemi dvr sistem sabit kameralar ıp kameraların tabanları ayrı başka portlarla açılıyor...Sistemde önemli olan karttır ona göre dıl ortama açarız... mesela DVR kayıt cihazları var bunlar bilgisayardan bağımsız dış ortama 5000,6000,7000 portlarında açılır ,kısacası sistemde bir sürü dvr kart mevcut hangi kartı kullandıgını söylerseniz ben yardımcı olurum nasıl dış ortama açılacağı konusunda...
NOT:Kamera,alarm otomasyon işleri isteyen varsa lütfen pm atarsanız sevinirim.Öğrenci adamım dershaneye gidiyorum yardımcı olun,EVET BİR ŞİRKETTE ÇALIŞIYORUM :D
Musket bunu yazdı:
Dogan08 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşların dedikleri hepsi ekstra şeyler ben bu işi yapıyorum kısaca özetliyorum;
-----------------------------Kamera nın web arayüzü yoksa :|
IP camera değilse?
Bir de her kameranın aynı portu kullandıgını sanmam :|
Ya da DVR media falan da kullanıyor olabilir.
----------------------------- -
kameraların bağlı olduu pc ye camtasia proğramını kur netten yayın yapabilirsin
oyle uzaktan bağlantıya falanda gerk yok bildiim kadarıyla direk web den ulaşabiliyosun
-
Dogan08 bunu yazdı:
hocam senin yazdığın portlar her dvr da ve dvr kartta farklıdır. eğer dvr cihaz iexplorer destekli ise cihaza bir adet ethernet kablosu çekersin cihazın menusünden istediğin port ları ve kullanıcı adı şifreni yazarsın modemin içinde de sanal sunucudan dvr cihazın ip sini yazdığın portlar ve 80 portu ile yönlendirirsin dışarıdan kendi ip adresini yazdınmı kullanıcı adını şifreni girerek izlersin görüntüleri. dvr kart varsada onuda güvenlik sistemini kuranlar ayarlar size gösterir nasıl kullanıldığını eğer yapamazlarsa gidip bakkal manav tarzı bir iş yeri açsınlar bıraksınlar güvenlik işlerini -
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. lafa çomak sokanlarada teşekkürler onlar olamsa Musket abinizi çileden çıkartıp bütün bildiklerini söylemicketi. üstün körü geçecekti :) Çok teşekkürler Musket ve yardakçıları :P şaka şaka..valla şaka yaa