Guvenlik Kodu Kirma [Cep Telefonu]
-
hay ak ya yaptim dedigini pin kodu degisti, 3 kez yanlis girdim senin yuzunden bilmedigin seyleri cp yapma ak
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
hay ak ya yaptim dedigini pin kodu degisti, 3 kez yanlis girdim senin yuzunden bilmedigin seyleri cp yapma ak
-----------------------------olm sim takılı deilken pin kodu nasıl degisiyo ?
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=60093
al buyur ben açmıştım senin işini görür
-
ya fikret dedigini yaptim essan in, sim takili degilken.
dier mesajda yazdigim uyariyi verdi, olmadi yani.. telefon kapali duracak degil, taktim pin girdim 0000 okeyledim biraktim, 2 dakka sonra baktim alla alaa dedim girmedim mi bi daha girdim 0000 yine olmadi :| dedim illa ki yanlis tusa bastim bi daha girdim çap :| musteri hizmetlerini aradim da ogrendim ak puk kodunu.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hoca küfürlü konuşmazsan sevinirim. benim dediklerim bir kopya değildir tarafımca denenmiş ve çözülmüş yöntemdir, kafamızdan sallayıpta veyahutta denenmemiş kodları paylaşmam telefona olacak şeyleri göz önünde bulundurduğum için.. sim kartın takılı olarak girdiysen kodları unutma hata bende değil sende çünkü yazılarımı iyi okumadın.. diğer ikinci yolda ise programı paylaştım denedin mi bilmem ama işi bilmiyorsan telefoncuya götür senden fazla ücret talep etmezler en fazla 5 YTL verirsin olur biter.. bi hata yapıpta beni suçlama..