Güvenlik Siteleri Cstrike 1.6 Davet
-
kusura bakma da sokayım öyle servere. Demin ak_colt da oynuyodum. sXe var bende hem de. Neyse işte herhalde adamın zoruna gitti onu çok vurmam; banladı beni ak. En gıcık olduğum işlerdendir o banlanmak. Her zaman sXe ile girerim oyuna. neyse ak..
-
ewt öle dengesiz adminler warmış şikayetler gelio :D turnuvaya kadar adminlerden bikaçı hariç yetkiler alıncak turnuva sonunda iyi oyunu göze çarpan arkadaşlara dilerlerse adminlikler verilcek...
-
ee sonuç olarak ne zaman yapıyoruz ?
-
Turnuvalar ne zmana baslıyor ?
-
Normal şartlar altında bu hafta cigicigi v.s. tahribat olması düşünülüodu cigi takımı hazır tahribattanda takım çıkarmasını rica etcektim ancak serverda bazı güvenlik problemleri çıktı(rcona birkac kişi erişti) sınaw gerginliğiyle de birleşince düşünülen tarih zora girdi ancak tahribat,cigicigi,netkabus başta olmak üzere turnuvayı destekleyen siteler oldukça yakın zamanda bu turnuva mutlaka gerçekleşecektir.
-
abi beni alın Başka hiçbişi demicem size yemin olsun bunların alayını ezmessem ! bana burda awp , Sniper Tanrısı Diolar !!! cs6.dustarena@hotmail.com SERVERİMDE WAR :) baska bişi demiom ;)
-
ben katılırım zaten baska ne iş yapıyozki
-
yok bi yarrak olmaz bu serverdan. O banlandıktan sonra yine girdim oraya. Oynuyodum. Yine banladılar. Ayrıca adminler MAL. tikky tikky konuşuyolar, malca şeyler yapıyolar. Yani kalitesiz. Bize yaraşmaz. Zaten burdaki kalite CS oyuncuları bişe yazmamış konuya. hadi eyv. (H)
-
ben iyi oynarım katılmak isterim genelde 1.5 oynarım ama 1.6 da var . 1.6 kolay geliyo bana çok kolay hs atılıyor . kendimede güveniyorum alırsanız ezerim açıkca söylüyorum
Toplam Hit: 3499 Toplam Mesaj: 20