Güvenlik Siteleri Cstrike 1.6 Davet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    kusura bakma da sokayım öyle servere. Demin ak_colt da oynuyodum. sXe var bende hem de. Neyse işte herhalde adamın zoruna gitti onu çok vurmam; banladı beni ak. En gıcık olduğum işlerdendir o banlanmak. Her zaman sXe ile girerim oyuna. neyse ak..

sanılanın aksine...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek
    ewt öle dengesiz adminler warmış şikayetler gelio :D turnuvaya kadar adminlerden bikaçı hariç yetkiler alıncak turnuva sonunda iyi oyunu göze çarpan arkadaşlara dilerlerse adminlikler verilcek...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakusta
    manyakusta's avatar
    Erkek
    ee sonuç olarak ne zaman yapıyoruz ?

İmza . . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MummifiedCorpse
    MummifiedCorpse's avatar
    Erkek

Turnuvalar ne zmana baslıyor ?

Sizler, yani yeni Türkiye"nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir. Gazi.Mustafa Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek
    Normal şartlar altında bu hafta cigicigi v.s. tahribat olması düşünülüodu cigi takımı hazır tahribattanda takım çıkarmasını rica etcektim ancak serverda bazı güvenlik problemleri çıktı(rcona birkac kişi erişti) sınaw gerginliğiyle de birleşince düşünülen tarih zora girdi ancak tahribat,cigicigi,netkabus başta olmak üzere turnuvayı destekleyen siteler oldukça yakın zamanda bu turnuva mutlaka gerçekleşecektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    abi beni alın Başka hiçbişi demicem size yemin olsun bunların alayını ezmessem ! bana burda awp , Sniper Tanrısı Diolar !!! cs6.dustarena@hotmail.com SERVERİMDE WAR :) baska bişi demiom ;)

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    ben katılırım zaten baska ne iş yapıyozki

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    yok bi yarrak olmaz bu serverdan. O banlandıktan sonra yine girdim oraya. Oynuyodum. Yine banladılar. Ayrıca adminler MAL. tikky tikky konuşuyolar, malca şeyler yapıyolar. Yani kalitesiz. Bize yaraşmaz. Zaten burdaki kalite CS oyuncuları bişe yazmamış konuya. hadi eyv. (H)

sanılanın aksine...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    ben iyi oynarım katılmak isterim genelde 1.5 oynarım ama 1.6 da var . 1.6 kolay geliyo bana  çok kolay hs atılıyor . kendimede güveniyorum alırsanız ezerim açıkca söylüyorum

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
Toplam Hit: 3499 Toplam Mesaj: 20