Güzel Aksiyon FPS Oyunları
-
rapidhacker550 bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
easx hocam battlefield 3 bende açılmıyo çalışmayı filan durdurdu diyo var mı bi çözüm?
indirmeyin hiç açılmıyor vallla 3 kere indirdim yine sorun yine.
max payne 3 te aynı valla
hocam eğer biraz paraya kıymak istersen max payne 3 için sana orjinal oyun serial keyi linki verebelirim
-
c0nverse bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
easx hocam battlefield 3 bende açılmıyo çalışmayı filan durdurdu diyo var mı bi çözüm?
hocam eğer biraz paraya kıymak istersen max payne 3 için sana orjinal oyun serial keyi linki verebelirim
kaç para :D
-
21 lira olması lazım hocam
-
çizik
-
c0nverse bunu yazdı
21 lira olması lazım hocam
nere giricez ki o keyi ben bir yer göremedim
-
o max payne 3 ilk çıktığında bitirmek için canım çıkmıştı zırt pırt update crack falan delirmiştim gblarca indirmeler yapıyor modem kapat bilmemnaap zor ya zor ama blackbox serisi sağlam calısıyor bilginize
-
Spyware__007 bunu yazdı
o max payne 3 ilk çıktığında bitirmek için canım çıkmıştı zırt pırt update crack falan delirmiştim gblarca indirmeler yapıyor modem kapat bilmemnaap zor ya zor ama blackbox serisi sağlam calısıyor bilginize
bb indirdrik update yapmadım 3 kere kurdum yine olmuyor yine yine.
-
rapidhacker550 bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
Hocam korsan değil origin hesabından aldım ben :/ umarım ole bır hata vermez.
Converse hacı hiçbir fikrim yok açıkcası birçok sebepten olabilir. Nete yazdın mı? Türkçe yaz olmadı ingilizce yaz kesin çözümü vardır
-
half life serwerimiz var takılsana oraya :D
-
Farcry3 sırf mekan güzelliğinden dolayı alınası bir oyun.
senaryosu da güzel
Düşük makinelerde bile oynanabiliyor