Güzel Bildiğiniz Zazaca Parçaları Paylaşırmısınız
-
zazacamı bilmiyorum. tek kelimesinide anlamıyorum ama her dinlediğimde gözlerim doluyo
-
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------rape kurdano :) bunu da gördüm ya ölsemde gam yemem artık
-----------------------------senin kimsenin diliyle dalga geçmeye hakkın yok + öldüğünde gam yiyip,yememen de kimsenin sikinde değil.
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------google.com
askerde zaza arkadaş vardı uzmanın postasıydı pc yi kullanmayı değil ses açıp kapamayı bilmezdi. postası olduğu için pcye dokundurmazdı. ulan sor hem sesini kısak hemde 2 dk faceye girek değilmi...
grup seyrani miydi neydi onu açardı
-----------------------------
uzmanın postası mı :D:D o nasıl oluyor yaa bir rütbeli posta alabilmesi için ya bölük komutanı ya da en az üsteğmen yüzbaşı filan olması gerek diye biliyorum.
uzmanı adam yokluğunda bölük komutanı mı yapmışlar :)
-----------------------------işte öyle :)
timde olunca oluyor kardaş gibi. ağbi gibi yemeği çamaşırı falan hep o iki arkadaş yapardı -
Ern3st bunu yazdı:
-----------------------------Turania bunu yazdı:
-----------------------------rape kurdano :) bunu da gördüm ya ölsemde gam yemem artık
-----------------------------senin kimsenin diliyle dalga geçmeye hakkın yok + öldüğünde gam yiyip,yememen de kimsenin sikinde değil.
-----------------------------Sanırım şuraya bir yorum yapsam hem konuyu sabote etmiş hemde site kurallarını ihlal etmiş olurum. En iyisi susayım belki kendi kendine utanır
-
-
Ern3st bunu yazdı:
-----------------------------Turania bunu yazdı:
-----------------------------beğenmeyen dilimizi ..
-
Dünyadaki her dil güzeldir ve kutsaldır.
-
umit bunu yazdı:
-----------------------------zazacamı bilmiyorum. tek kelimesinide anlamıyorum ama her dinlediğimde gözlerim doluyo
http://www.youtube.com/watch?v=l7gJ-1xHTuQ
-----------------------------
Zazaca hocam. Umut abé Zazakî söyler genelde :) -
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=krrmjvKNvVM
-----------------------------vay vay parçaya bak uzundur dinlemiyordum eyvallah kardeşim..