Güzel Bir Facebook Beğen Fancybox‘U Araklayamadım. Yardım Edermisiniz
-
başlık biraz garip oldu ama kusura bakmayın.
şimdi derinev.com diye bi site var. buraya girdiğinizde karşınıza bi facebook fancybox çıkıyor. bunun temiz bir şekilde html css ve js si lazım. tamamen alamadım bir türlü. yardımcı olabilicek birisi varsa çok makbule geçer.
teşekkürler.
-
hocam dediğinden anlamam da, sırf konuda neyden bahsediyon diye girip baktım. harbi başlık felç :|
Edit: Şimdi biraz daha yakışıklı olmuş :)
-
Önce chrome de aç sitenin kaynak kodunu sonra css ve js adreslerini kopyala explorerde adresi yapıştır ve download et pc ne.
-
Unforgiven_ bunu yazdı:
-----------------------------Önce chrome de aç sitenin kaynak kodunu sonra css ve js adreslerini kopyala explorerde adresi yapıştır ve download et pc ne.
-----------------------------:)) kaynak koduna bakıp dosyaları almasını bılıyorum. fakat çarpı işaretine basınca kapanmıyor. buna neyin müdahale ettiğini bulamadım.
-
bende kapndı.. ama bi süre baktım sonra tıkladım kapttım
sitenin başka bişeyi güzel değilmiş zaten tek boxı beğendim..bu tür işleri bilmem ama araklasanız hoş olur
-
Unforgiven_ bunu yazdı:
-----------------------------Önce chrome de aç sitenin kaynak kodunu sonra css ve js adreslerini kopyala explorerde adresi yapıştır ve download et pc ne.
-----------------------------tahribat.comun felsefesini kapmamışsın hoca sen.. mürit bunları söylemez alır linkine koyar buraya
-
hala beceremedım, yok mu bi hayırsever :)
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------hala beceremedım, yok mu bi hayırsever :)
----------------------------- -
http://fancybox.net/blog bayagı güzel şeylet yapmışlar egitici yanı daha güzel.
-
vay lan iyiymiş
-
r10a kopyaladım hocam çift koldan saldıralım :D