Güzel Bir Hikaye..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hikayedeki isimleri yanlış hatırlıyor olabilirim ama zaten önemli olan isimler değil hikayedeki anlam ve dersdir.Ben gerçekden çok beğendim zaten kısa bir hikaye sizinde okumanızı öneririm.Neyse uzun etmeden yazıyı sunuyorum

HANİ GELMEYECEKTİN

Ahmet camiye giderken eski arkadaşlarından biri olan Selmanı görür.Birbirleriyle konuşurlar hal hatır sorarlar.Sonra Ahmet Selmana sorar  " benimle camiye gelicekmisin Selman".Selman bunun üstüne şöle bir cevap verir  " Hayır gelmeyeceğim.Biliyorsun giyimime çok özen gösteririm.Elbisemin ütüsünün bozulmasını yada dizlerinin aşınmasını istemiyorum" der.

Ahmet bu cevap üstüne heralde şaka yapıyor diye düşünür.Ama gerçekdende Selmanı tanıdığından beri o giydiği yeşil ve yeşil tonları takım elbiseleri gerçekden çok şık her zaman ütülü ve tertemizdir.Ona birşey daha sorar."Kaç kere camiye gittin ?" .Selman "Küçükken dedem 3-4 kere götürmüştü.Onun dışında bir kaç kere daha gittim" der.

Ahmet bu cevaplar üstüne üzülür fakat Selmanın kalbini kırmamak için ona kızdığını belli etmeden vedalaşıp ayrılırlar.

Bu konuşmanın üstünden 2 ay geçtikden sonra Selmanı camide görürler.Ahmet biraz şaşkınlıkla hemen camiye gelir ve Selmanı yine yeşil bir elbiseyle görür. Selman en öndedir.Ahmet yanına gider ve sorar "Hani gelmeyecektin ?".

Ahmet o gün Selmanı musalla taşının üstünde son kere yeşilleriyle görür... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    :|

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    asdçösma ya herru ya merru ?

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

NoName bunu yazdı:
    -----------------------------
    :|
    -----------------------------

aynen 

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    way canına  prafa ! hemen camiye gıdıyom cok ıbret aldım bu hıkayeden ! 

....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

gayet güzelmiş...

kürkçü dukkanına ıstersen zorla ve ölü olarak gelirsin istersende severek kendı ayagınla...sonuçta ne kadar güçlü ve zayıf,güzel veya çirkin bakımlı ve bakımsız.. onemlı değil en olacagın şey bir post tur.

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    sahiden çok etkiledi yarın cumaya gitsem mi gitmesemmi die düşünüyodum ama gidicem.

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    güzelmişti :)

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

bu hikayeden hiç etkilenmedim.çünki hiç korkmuyorum.namaz da kılmıyorum ama korkmuyorum.çünki çulsuz bi adamım parası olan yediği onunde yemediği arkasında olan adaletsiz dünyayı yaşayanlar ölümden korksun. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    Bu hikayenin aslı hayatın içinden die bir kitapta yazıyordu ... Çok güzel ve etkileyici bir hikayedir ...

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    vallahi bilmiyorum ama sonunda güldüm

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 3951 Toplam Mesaj: 22