folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Güzel Bir Yurt Anısı...(Belki De Pek Güzel Değildi:)

Güzel Bir Yurt Anısı...(Belki De Pek Güzel Değildi:)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

5 yıl yurtta kaldım arkadaslara yapmadıgımız saka kalamadı ama en babası

Bizim yurt 3 odalı daire sistemiydi bir evin odalarına ranzalar konulmus bır apartmanın tamamı yurt her odada 4 kısı kalıyor her daırenın kendı mutfagı banyosu tuvalatı falan var. Gunlerden cumartesı pazartesı vızeler baslayacak masada ders calısıyorum hemen karsımdada muzaffer dıye bır arkadasım masanın obur yanında. muzaffer  ve teoman (teoman= odanın 3.su ve saka zede) her hafta sasmadan en az 8 kolon sayısal oynarlar. Tam ders sırasında muzo dur dedı sayısal sonuclarını ıstıyeyım dedı turkcellden tam o sırada teomanda banyoya gırdı... muzo sonuclar ıstıyınce planı yaptım. muzonun telefonuna benım telefon numaramı turkcell olarak kaydettık... teomanın dolabından sayısal kagıdını alıp onun oynamıs oldugu 6lı numara grubundan 1 tanesını yazıp muzoya benım telden msj cektık (yanı teoman su anda sayısalı elımızle cıkarkttık) her seyı yerıne koydukmasada ders calısmaya devam. teoman banyodan cıktı muzo teomana "sonuclara bakacakmısın?" dedı teoda "dur bakayım" dedı.bız telefonu bırakıp mutfaga gectık. bız ıcerden cıglık falan beklıyoruz ama cıt ses yok! neyse odaya donduk teoman hıc ıstıfını bozmadan duruyor! sonra aynen su cumleyı kurdu.. "GENE CIKMADI A.Q." dedi ve sayısal kegıdıne benzer bırsey yırttı ve cope attı merak edıp bakacam bakamıyorum.... sonra ustunu gıyınde cıktı yatagına aldı kıtabı yaklasık 20-25 dakıka aynı sayfaya baktı tabı bu arada bız takılıyoruz ama gık yok.... neyse bu arada muzo cay alacam dıye cope dalmıs kagıdı almıs... bızımkı bıze yutturmak ıcın san topu kagıdını yırtmıs hemde ıcınde 7 ytl mı ne tuturdugu sans topunu... neyse aradan muddet gectı teoman bır yere kayboldu gerı geldı... basladı bavulunu toplamaya

ben- nereye oglum

teo-babam rahasızlanmıs

muzo- oglum manyakmısın pazartesı vızeler var ne pk yıyecen

teo- okulun a.q. okumuyorum ulan babam rahatsız

ben- oglum yoktur bırseyı dur annenle konusalım ıyıdır vıze haftası egere onemlı bıseyse bızde gelelım pazartsı sınavımız yok yardımcı oluruz salı gelırız bız gerı

teo-yok oglum yok  okadarda onemlı degıl gıdıp gelecem

muzo- oglum o zaman sen nıye gıdıyorsun

Neyse bız mutfakta yarılıyoruz muzoyla artık bıtırelım dedık 2,5 saat lık tırılyonerlık buna yeter dedık. ıcerı donduk masaay oturduk teoman cepten otogarı arıyor bılet ayırtacak

muzo- ulan dunyada ne salaklar var sen gıt 7 ytl lık sans topunu yırt at

ben- kım lan bu salak 

muzo- valla var boylelerı bızımdaıreden bırı olmalı bızım copte cıktı.... bu arada teoman senın yırttıgın sayısal loto kagıdını bulamadım copten cu cıktı :)

teoman o anda durdu soyle bır bıze baktı sonra bavuluna koymak ıcın almıs oldugu gomleynın dolabına gerı koydu bavulu bsaltmaya basladı. bızede bırsey dıyemıyor anladı bır boklum oldugunu

ben- ulan 7 ytl borumu 1,5 ıskender eder be

muzo- sorma

teomanın suratından yedıgımız kufurlerın haddının olmadıgı bellı

ben- oglum ne yapıyon gıtmeyecekmısın?

toe- (sover bır sekılde) sız mutfaktayken babam aradı bır seyı yokmus ufak bır carpıntıymıs :)

yatagına cıktı kıtabı aldı kıtap okumuyor bıze sovuyor bellı.... tam o sırada teoya msj geldı (sayısal sonuclarını kendı ıstemıs) :)  gece 3 e kadar satastık

yatarken son cumle

ben- teo ıyı geceler

teo- ıntıkamım acı olacak

muzo-ıyı geceler

teo- bıttınız oglum sız

Abı bu ıylıgı kımse kımseye yapmaz dımı adamı 2,5 saatlıgıne  1,5 trılyonun sahıbı yaptık bundan 4 yıl once delı para kım trılyoner gıbı hıssettıre bılırkı :) vaybe ne gunlerdı :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

mimar bunu yazdı:
    -----------------------------
    tbtmad eğer yapabilirsen memnuniyetle karşılardık... ama sonuçlarına da katlanırdın tabi:D

valla ben yapcamı yaptıktansonra teker teker gelin dienlerden değilğim:D

işer kaçarım:D 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    th3Abdo bunu yazdı:
    biz pilot kalemi kirar birbirmizin suratina uyurken dokerdik tinerle zar zor cikardi oda suratinda rengi kalirdi , onceden kararlastirilmis kurbana hayvani sekilde dalardik ( her sey mumkun olurdu o arada) tabi bunlar ozaman guzel seylerdi simdi dusununce aptalca geliyor...
    biz onu cam boyasıyla yapardık hacı. cam boyasıda bıçakla kazımadıkça çıkmaz ve çok pis bi şekilde kabuk bağlar:D

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek

bizde yurtta kaldık bizde şakalaştık ama hiç bir zaman birbirimizin malafatı elimize almadık.
    yurtta kesin bir danışman vardır onun yanına ugrarsanız sizin için iyi olur.

Selam ve dua ile...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

hoca bizimkide pek fena sayılmaz iki katlı bi pansiyonda kalıyoduk erkek yurdu yoktu çünkü neyse bizim pansiyon sahibi alt kattaki tuvalete girmiş üst katada kimliği belirsiz bi arkadaş (kim olduğunu bulamadık) ikiside alt alta birbirinden habersiz işlerini görürken üst kattaki arkadaş tuvaleti tıkamış( nası becerdiğini sormayın tahmin edin) ve açmak için pompa filan bulamayınca önce uzun bi hortum vardı onu kullanmış sonra kapının önündeki demirle zorlayınca boruyu kırmış ve olanca pislik alt kattaki pansiyon sahibinin kafaya, biz içerdeydik iki kapı sesi duyuldu sonra yukarı doğru sanki bi canavar hücum etmiş geliyo öyle bi bağırma ama biz görünce kaçtık saten kokudan şapır şapır damlıyodu herifim kafadan zanlıyı bulamadık.

bi dene daha var

hocam malum pansiyon gerçi bizim yurttan pek farkımız yoktu banyo tuvalet bir 12 öğrenci var. Banyoda duş zamazingosunu tutan parçayı kırmış biri neyse biz millete soracaz kim kırdıysa alsın 0,50 ykr bişey gerçi sormicaktık ama yeter ettirdiler artık bi şey kırılıyo bi şey bozuluyo kimseden tık yok ana avrat düm düz giitk önce kimseden ses yok bir deil iki deil çünkü sonra başladık tek tek sormaya sen mi kırdın: yok ben kırmadım senmi kırdın: yok bende kırmadım üçüncüye bi arkadaş vardı adı aklımda deil sen mi kırdın dedik cevap aynen şu: abicim benim kırmam imkansız yenden soru: niye cevap: ben banyo yapmıyomki ondan sonra devam edemedik zaten.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
Toplam Hit: 4758 Toplam Mesaj: 16