Güzel Film Aranıyor !!!
-
ewt bence son günlerde hiçç te güsel film çıkımo belki çıkodur da benim haberim olmuodur die bu konuyu açtım bana son günlerde çıkan ya da farketmez eski de olabilir ama güsel bi film önerebiliri misiniz ?? baq bebn size sölimm 'DÖVÜŞ KLÜBÜ' ve 'DOMİNO' siz de kendi favorileriniz yazın işte kısacası hacı bana güsel sölein ;) =)
-
Korkunç Bir Film (1,2,3) serisini al izle. Gülmezsen Allah belanı versin :D
Psycho filmini bulabilirsen al. aklıma daha gelmiyo şimdi
off ya eski günlerimi hatırlattın bana :( hergün film kiralar, satın alır, değiştirirdim. Ne günlerdi be. Film işşi ruhumun derinliklerinde birşey sanki. Helede sevdiğin arkdaşlarında birlikte toplanıp kolanı cipsini alıp film izlemek.. ahh ahhhhhh -
korkunç bir film alma da ne alırsan al :Dson 2 haftada izlediklerim karaib kors.3 örümcek adam3 esaretin bedeli münih köstebek bir zamanlar amerika neşeli ayaklar korkusuz maskeli beşler ırak kanlı elmas .. :D
şu anda güzel olarak kanlı elmas tavsiyem köstebek de güzel karaib korsanları kesin izle
-
ewt bizde öle yapıozz zaten korkunç bir filmlerin hepsini izledim zaten diğer dediğin psycho ya da bakarım saolasınn ;)
-
karaibi izledim güseldi gerçektenn köstebeği ben beğenmemiştim yaa kanlı elmas nası bişey çok övdüler ban da izlemek nasip olmadı bi türlü :D??
-
afrikadaki çocuk askerler ve elmas ticareti konusu çocuklar ekllerınde keleş fila: D leanorda abimiz oynuyo
-
hım güsel gibi gözüküo bakarıs saolasınn !
-
domino yu seviyosan v for vendetta yı izlemdiysen onu izle dialogları birbirine benzettiğim bi film (:
Edit : Köstebeği beğenmediysen alnını karışlarım senin :P
-
for vendetta yaa nlattı da sarmadı adam ordu kurup bu kurallara devlete filan savaş açmıo mu ??
-
bi nevi öyle denilebilir ama film ondan ibaret değil bence git izle (:
-
dunyahali bunu yazdı:
-----------------------------
for vendetta yaa nlattı da sarmadı adam ordu kurup bu kurallara devlete filan savaş açmıo mu ??
-----------------------------abi
1-adam ordu felan kurmuyor :D
2-olaya sadece kurallara karşı çıkmak olarak bakma..adama "bu ülkeye bianalrdan daha fazlası lazım" diye çıkıyo yola
3-filmden sevdiğim bir söz.. --> "Bu maskenin ardında et parçasından daha fazlası var. Bu maskenin ardında bir fikir var ve... fikirlere kurşun işlemez"
4-fikirler dünyayı değiştirebilir..!!:
5-harbiden git al izle..
6-bu film tarzında bildiği film olan varsa söylesinde izleyelim :D
saygılar,sevgiler :D