Güzel Font Paketleri
-
Merhaba müridler,
Fontlarımı sıfırdan güncellemeyi düşünüyorum, güzel font paketleri varmıdır bildiğiniz varsa link atabilirmisiniz
-
bende bi 30.000 adet olan bir paket var unutmazsam upload edip link vereyım
-
https://www.google.com/fonts Ben burayı kullanıyorum. Türkçe dil destekli olması ise çok daha iyi oluyor. Gerek web, metin veya grafiklerde kullanım konusunda çok iyi oluyor. Ama illaki ben toplu istiyorum dersen tek tek indir sıkıştır yandex atıp linki bizede ver :D
-
ruhii bunu yazdı
hocam 30.000 i napıcam ya bana özel 100 200 lük güzel webde falan kullanılan estetik fontlardan lazım hocam upload etme boşa
-
ArduouS bunu yazdıruhii bunu yazdı
hocam 30.000 i napıcam ya bana özel 100 200 lük güzel webde falan kullanılan estetik fontlardan lazım hocam upload etme boşa
tamam hocam :) denk gelirsem hazır 200-100 lük internette linkini alırım. buraya yazarım inş.
-
YekteranBaymedir tarafından 28/Eyl/14 12:07 tarihinde düzenlenmiştir
-
Bende birsürü türkçe font vardı da format atarken yedeklemeyi unutmuşum çoğu uçtu gitti. Bide daft sağolsun font türkçeleştirme hastalığı oldu bende beğendiğim bir fontta türkçe karakter desteği yoksa oturup türkçe karakter oluşturmaya kalkıyorum :D
-
ruhii bunu yazdı
hoca upload edip yollasana linkini bana indireyim ben
-
Lazim olur
-
hocalar 100 200 güzel fontlardan lazım 30000 çok seçmeye üşenirim onlardan, webde tasarım yaparken kullanılan güzel fontlardan olsa yeterli
-
30000 tane saçma sapan font yerine 20 tane gerçekten premium düzeyde font tercih ederim. Varsa tavsiyeler alayım.
Benim önerilerim."Neo Sans Ms"
"Museo" (tüm grupları)