Güzel Font Paketleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Merhaba müridler, 

Fontlarımı sıfırdan güncellemeyi düşünüyorum, güzel font paketleri varmıdır bildiğiniz varsa link atabilirmisiniz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

bende bi 30.000 adet  olan bir paket var  unutmazsam upload edip link vereyım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

https://www.google.com/fonts Ben burayı kullanıyorum. Türkçe dil destekli olması ise çok daha iyi oluyor. Gerek web, metin veya grafiklerde kullanım konusunda çok iyi oluyor. Ama illaki ben toplu istiyorum dersen tek tek indir sıkıştır yandex atıp linki bizede ver :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı

hocam 30.000 i napıcam ya bana özel 100 200 lük güzel webde falan kullanılan estetik fontlardan lazım hocam upload etme boşa

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    ruhii bunu yazdı

hocam 30.000 i napıcam ya bana özel 100 200 lük güzel webde falan kullanılan estetik fontlardan lazım hocam upload etme boşa

tamam hocam :) denk gelirsem hazır 200-100 lük  internette linkini alırım. buraya yazarım inş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

http://www.dafont.com/

http://goo.gl/Z1eI2v

YekteranBaymedir tarafından 28/Eyl/14 12:07 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bende birsürü türkçe font vardı da format atarken yedeklemeyi unutmuşum çoğu uçtu gitti. Bide daft sağolsun font türkçeleştirme hastalığı oldu bende beğendiğim bir fontta türkçe karakter desteği yoksa oturup türkçe karakter oluşturmaya kalkıyorum :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı

hoca upload edip yollasana linkini bana indireyim ben

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Lazim olur

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

hocalar 100 200 güzel fontlardan lazım 30000 çok seçmeye üşenirim onlardan, webde tasarım yaparken kullanılan güzel fontlardan olsa yeterli

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

30000 tane saçma sapan font yerine 20 tane gerçekten premium düzeyde font tercih  ederim. Varsa tavsiyeler alayım.

Benim önerilerim. 

"Neo Sans Ms"
    "Museo" (tüm grupları)

Toplam Hit: 1517 Toplam Mesaj: 13