Güzel Gizli Bir İş Var Karlıda
-
Arkadaşlar konuya nasıl gereceğimi bilmediğim için başlık biraz garip gelebilir merak konusuda uyandırabilir şimdi baba mesleği su tesisatı olduğundan dün gece 4 gibi kafam güzel yerde otururken bir fikir geldi babamla konuşamadım ama benim aradağım programcıları söylim
elektronik robot sistemlerinden anlayan ve sese duyarlı hareket kabileyeti verecek robot sistemlerinden anlayan yada yazılımını yapa bilcek arkadaşlar arıyorum tesisat olayını siz düşünmeyin baba oğul biz halederiz =)) ilgilenen olursa pm atabilir...
iş su işi olduğu için satmama gibi bir olasılık yok görmiyorum türkiye ve hata dünyada böyle birşeyin olduğunu görmedim bugün sırf googlede bunu araştırdım yok açıkcası verecek paramda yok bu iş için ama yapcağımız alet demo için elimden gelen herşeyi yapıcam ve patent alındıktan sonra bu projedeki herkeze hakı verilecek % lik hakı her satıştan % lik hakı alınacak masrafları çıktıktan sonra tabi kendine güvenen böyle yazılımlarla uğraşan yada robot systemlerinden anlayan herkez olabilir.. eğer olursa inşallah olacak kalın sağlıcakla
-
hocam,
robot derken neleri kasit ediyorsun? ilgilnen arkadaşlar demişsin. ancak robot diyince işin içine bir sürü iş giriyor. robottan kasıt ihtiyacların neler? eğer yazarsana daha çok yardım bulabilirsin.
ama sen yok ben vana acıp kapattırcam gibi birşey diyorsan (tesissat diyince aklıma o geliyor) işler bir kaç adet servoya bakar :)
hayırlı olsun şimdiden. inşallah projen hedefine ulaşır.
edit: hocam konuyu gizle istersen. :)
-
projeni anladım. Robot kol sistemleri. Bu işte güzel para var ama malesef askerlik sonrası elde var sıfır.. benim meslegim bu aslında.
-
SESLE YÖN VERME GİBİ SESLE SU KESME GİBİ =)) ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ KOL HAREKET ETİRME DURDUM VS VS TAMEMEN SES KOMUTUYLA HEREKET EDEN BİR SİSTEM OLACAK
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------
SESLE YÖN VERME GİBİ SESLE SU KESME GİBİ =)) ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ KOL HAREKET ETİRME DURDUM VS VS TAMEMEN SES KOMUTUYLA HEREKET EDEN BİR SİSTEM OLACAK
-----------------------------duşakabın ıcerısınde var dıye bılıyorum .
Soyleyım bızım cocuklara pu fıkrı gelıstırıp projeye doksunler ve patent alsınlar mantıklı cok
-
Çoğu insan banyoda şarkı söyler :D o işi napıcaksınız?
Mesela su dediğinde musluk açılıyosa;
'' Su gelir bilmem ne bilmem ne, gelde yar beni güldür'' :D
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------alet conta yakar :D
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------YAPMA GİBİ BİR FIRSATIM OLSAYDI =)) ÖNÜNE KOYDUĞUM ZAMAN AĞZIN AÇIKTA KALIRDI ADIM KADAR EMİNİM TEBRİKTE EDERDİN
-
hipokondriyak bunu yazdı:
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------duşakabın ıcerısınde var dıye bılıyorum .
Soyleyım bızım cocuklara pu fıkrı gelıstırıp projeye doksunler ve patent alsınlar mantıklı cok
-----------------------------HAYIR KARDEŞİM DUŞA KABİNİN ÇOK DIŞINDA BİR İŞ
-
elektronikçi lasımsa söyle.ama robotic anlamam plc ascık bilgim var
-
HeadBanger bunu yazdı:
elektronikçi lasımsa söyle.ama robotic anlamam plc ascık bilgim var
-----------------------------tmm kardeşim