Güzel Gizli Bir İş Var Karlıda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar konuya nasıl gereceğimi bilmediğim için başlık biraz garip gelebilir merak konusuda uyandırabilir şimdi baba mesleği su tesisatı olduğundan dün gece 4 gibi kafam güzel yerde otururken bir fikir geldi babamla konuşamadım ama benim aradağım programcıları söylim

elektronik robot sistemlerinden anlayan ve sese duyarlı hareket kabileyeti verecek robot sistemlerinden anlayan yada yazılımını yapa bilcek arkadaşlar arıyorum tesisat olayını siz düşünmeyin baba oğul biz halederiz =)) ilgilenen olursa pm atabilir...

iş su işi olduğu için satmama gibi bir olasılık yok görmiyorum türkiye ve hata dünyada böyle birşeyin olduğunu görmedim bugün sırf googlede bunu araştırdım yok açıkcası verecek paramda yok bu iş için ama yapcağımız alet demo için elimden gelen herşeyi yapıcam ve patent alındıktan sonra bu projedeki herkeze hakı verilecek % lik hakı her satıştan % lik hakı alınacak masrafları çıktıktan sonra tabi kendine güvenen böyle yazılımlarla uğraşan yada robot systemlerinden anlayan herkez olabilir.. eğer olursa inşallah olacak kalın sağlıcakla 

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

hocam,

robot derken neleri kasit ediyorsun? ilgilnen arkadaşlar demişsin. ancak robot diyince işin içine bir sürü iş giriyor. robottan kasıt ihtiyacların neler? eğer yazarsana daha çok yardım bulabilirsin.

ama sen yok ben vana acıp kapattırcam gibi birşey diyorsan (tesissat diyince aklıma o geliyor) işler bir kaç adet servoya bakar :)

hayırlı olsun şimdiden. inşallah projen hedefine ulaşır.

edit: hocam konuyu gizle istersen. :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    projeni anladım. Robot kol sistemleri. Bu işte güzel para var ama malesef askerlik sonrası elde var sıfır.. benim meslegim bu aslında.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SESLE YÖN VERME GİBİ SESLE SU KESME GİBİ =)) ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ KOL HAREKET ETİRME DURDUM VS VS TAMEMEN SES KOMUTUYLA HEREKET EDEN BİR SİSTEM OLACAK 

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

YasamaK bunu yazdı:
    -----------------------------

SESLE YÖN VERME GİBİ SESLE SU KESME GİBİ =)) ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ KOL HAREKET ETİRME DURDUM VS VS TAMEMEN SES KOMUTUYLA HEREKET EDEN BİR SİSTEM OLACAK 

duşakabın ıcerısınde var dıye bılıyorum .

Soyleyım bızım cocuklara pu fıkrı gelıstırıp projeye doksunler ve patent alsınlar mantıklı cok 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Çoğu insan banyoda şarkı söyler :D o işi napıcaksınız?

Mesela su dediğinde musluk açılıyosa;

'' Su gelir bilmem ne bilmem ne, gelde yar beni güldür'' :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

PathfindeR00 bunu yazdı:

alet conta yakar :D

Bittik biz bittik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PathfindeR00 bunu yazdı:

YAPMA GİBİ BİR FIRSATIM OLSAYDI =)) ÖNÜNE KOYDUĞUM ZAMAN AĞZIN AÇIKTA KALIRDI ADIM KADAR EMİNİM TEBRİKTE EDERDİN 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:

YasamaK bunu yazdı:

duşakabın ıcerısınde var dıye bılıyorum .

Soyleyım bızım cocuklara pu fıkrı gelıstırıp projeye doksunler ve patent alsınlar mantıklı cok 

HAYIR KARDEŞİM DUŞA KABİNİN ÇOK DIŞINDA BİR İŞ

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

elektronikçi lasımsa söyle.ama robotic anlamam plc ascık bilgim var

Boş İşler Uzmanı..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

elektronikçi lasımsa söyle.ama robotic anlamam plc ascık bilgim var

tmm kardeşim

Toplam Hit: 2250 Toplam Mesaj: 15