Güzel Multiplayer FPS Oyunu..
-
Merhaba arkadaşlar..
Multiplayer FPS Oyunu Önerilerinizi bekliyorum..
MMOFPS'de olabilir..
Şimdiden teşekkürler..
-
frp rpg vs.. sen ultima online na bi bak derim
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ultima'yı öğrenmesi yıllar alır.
sen en iyisi call of duty 4 oyna.
-
husnuweb bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------öğrenmeyi bırak onla kafa bozmak istemem..
-
cs oyna abi hiç kasma :D
-
ultimayı bende tek geçerim ee biraz alışması zaman alıyor ama güzel bir oyun
-
husnuweb bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
yuh aq sanki kuantum fizigi -
Portishead bunu yazdı:
ultimayı bende tek geçerim ee biraz alışması zaman alıyor ama güzel bir oyun
-----------------------------Ultima Online yapıldığı yıl, koşullar ve fikir babası olmasıyla evet, bu dünyadaki en iyi oyunlardandır belki de en iyisidir.
Bütün gün yaratık kesip kral olmazsın ultima'da. Zeka, yetenek, çabukluk ve daha birçok şey ister bu oyun.
Ama gel gör ki 1980-1990 arasında doğan kuşağın oyunu tamamen bırakması, adam gibi fazla server kalmaması oyunun çekiciliğini bitirdi diyebilirim.
-
Age of Conan
Guild Wars gerçi 2 si bekleniyor şu sıralar
WoW
bu 3 oyun grafik ve oyun dinamikleri açısından gerçekten oldukça tatminkardır.
Tabi bir oyundan ne beklediğine de bağlı oyun seçmek
1) Takım olarak savaşlara katılıp bir yerlere gelmek
2) Yaratık keserek zengin olup mal mülk gösterip haritanın tamamını keşfetmek bla bla bla
3) Tek başıam PvP yapmak
Genel olarak bunların 3üni bir arada veren oyun yok işin açığı mutlaka biri sarkıyor ya pvp çok keyifli fakat pve si oldukça düşük ya da pve dinamikleri dungeonlar çok sağlam fakat pvp rezalet, o yüzden ne yapmak istediğine karar vermek çok önemli.
Bir diğer nokta eski oyunlar yani bir zamanların efsanesi Ultima gibi oyunların açıkçası geleceği yok yukarıda isimlerini söylediğim oyunlar uluslar arası oyuncular ile oynadığın geniş bir kitleye hitab ediyor ankca Ultima gibi oyunlar malesef kişilerin kral oldukları ancak yukarıda saydığım herşeyi sana sunan bir tip oyun bir zamanların efsanesi bende oynadım ama artık bitti.
Bir önemli nokta ise mutlaka paralı bir oyun seç karşılığında süreklilik ve kalite alırsın oynadığın oyundan zevk alırsın, mümkünse Türklerden uzak dur oyun kaliten açısından :)))
-
@GebesH
hocam zaten adam paralı oyuna para verince mecburen tatmin olmak istiyo nefis :)
bi de Türklerin olmadığı bi oyun oynasa daha mantıklı :) çünkü dolandırıcı oluyolar xD -
karaconda bunu yazdı:
@GebesH
hocam zaten adam paralı oyuna para verince mecburen tatmin olmak istiyo nefis :)
bi de Türklerin olmadığı bi oyun oynasa daha mantıklı :) çünkü dolandırıcı oluyolar xD
-----------------------------yukarıda saydığım ilk iki oyunda Türk oyuncu sayısı oldukça az kimliğini açıklamadığı sürece ya da hakikaten Türk gibi oynamadığı sürece kimse anlamaz :))
para = tatmin olmuyo bazen :)))
war hammer online geldi mesela büyük merakla satın almıştım burnumdan geldi nefret etmiştim iki günde oyundan bir aylık parayı ödememe rağmen üçüncü günün sonunda bıraktım oynamayı.