Güzel Sanatlar"Da Fotoğraf Bölümü Okuyan Var Mı?
-
eger çizimle alınıyorsa muhtemelen size kara kalem calısması yaptırırlar obje verirler çizersin golgelendirme falan filan
-
anaconda bunu yazdı:
-----------------------------
ben özel yetenekle grafik tasarıma girdim valla su anda bilmiyorum puan tablosunu 170 kusurle girdim 4 yıllık barajını gecmek gerekmiyor 2 yıllık baraj 160 kusurdu onu gecsen tamamdır sonra istedigin üniversiteye tabiki ozel yenek bolumleri olanlara git muracat et belli bi ücreti var 100 olur 150 olur onu veriyorsun sonra seni yetenek sınavına sokuyorlar en azından grafik tasarımda boyle ama mutlaka giderken kesin boyle fotografsa sectigin mutlaka yanında daha onceden calısmaların olsun bunu cok etkisi var ve devamlı bu bolumu cok istiyorum benim akrabalarım hep fotograf ceker falan filan mulakatta sayman lazım eger cekiyorsan fotograf cekmiyorsanda cek mutlaka gotur cok buyuk artısı var ve diyafram odak uzaklıkları flu objektif modelleri falan bunları ezberle sormasalarda soyle fotograf calısmalarında oyle manzara cekme flu olayına bir ornek getir diyaframla oynanmıs resimler getir mutlaka bende d80 var tas gibi makina alıcaksanda tavsiye ederim
-----------------------------
Teşekkür ederim, mülakata ve dosyaya bağlı kalsa yüksek olasılıkla olur ama şu çizim olayı işin içine eden konu. Öyle ki Mimar Sinanın kontenjanı sadece 10 gibi komik bir rakam. Bende de D70S var, dosyamın içine fazla sayıda fotoğraf koymayı düşünüyorum. Şuan sadece umuyorum ki girdiğim zaman sınava adeta ressam gibi resim çizen kişilerle başbaşa kalmam :)
Toplam Hit: 1884 Toplam Mesaj: 13