folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Güzel Ve Etkin Konuşma Yöntemleri ?

Güzel Ve Etkin Konuşma Yöntemleri ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

konuya direk dalıyorum . 17 yaşındayım geçmişte kilo sevimli pertek konuşan biri idim. suan kilo verdim az çok tip oluştu perteklik fazla kalmadı ama küçükken 1-2 olay sebebten dolayı kekelemeye başlamıştım yani çok değil bazı kelimeleri daha doğrusu bazen oluyor oda kafamda moralimi bozan birşey olunca. Bide heycanlı heycanlı konuşunda insalarını yüzünü yıkıyoruz. Bu problemleri nasıl çözelim biraz araştırma yaptımda kafama yatmadı program kaynak ne biliyim birşey olursa sevinilim.

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

öneriler için 2.post alındı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

underground rap.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

underground rap.

Rap dinliyorum hocam . zaten 1 tek rap dinliyebiliyorum diğerlerinde sıkılıyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

felsefe kitapları

etkin çözümdür

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    Elixiron bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

underground rap.

Rap dinliyorum hocam . zaten 1 tek rap dinliyebiliyorum diğerlerinde sıkılıyorum

benden kıyak sana yeni parça

http://www.youtube.com/watch?v=exydRODpxJs

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Erkek

beyni hack yemiş z nesli misiniz olum siz, git diksiyon kursuna en az 1 hafta konuşma orucu tutman lazım, terapiyle de çocukluğunda yaşadığın konulara inilerek bilinç altındaki kötü anılarının kontrol altına alınması lazım. Sonrasında akıcı konuşma falan gelir zaten.

Yok rapmiş bilmem neymiş, harbiden yaşlanıyorum ya gençlerin muhabbetler iyice saçma salak gelmeye başladı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    makets bunu yazdı

beyni hack yemiş z nesli misiniz olum siz, git diksiyon kursuna en az 1 hafta konuşma orucu tutman lazım, terapiyle de çocukluğunda yaşadığın konulara inilerek bilinç altındaki kötü anılarının kontrol altına alınması lazım. Sonrasında akıcı konuşma falan gelir zaten.

Yok rapmiş bilmem neymiş, harbiden yaşlanıyorum ya gençlerin muhabbetler iyice saçma salak gelmeye başladı.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    makets bunu yazdı

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

özgüven, tartışma kültürü, istanbul türkçesi, sert sessizlerde tonlama, kültürel birikim uygun örnekleri hızlı bulma.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bende bok gibi

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 3721 Toplam Mesaj: 23