Güzel Ve Etkin Konuşma Yöntemleri ?
-
konuya direk dalıyorum . 17 yaşındayım geçmişte kilo sevimli pertek konuşan biri idim. suan kilo verdim az çok tip oluştu perteklik fazla kalmadı ama küçükken 1-2 olay sebebten dolayı kekelemeye başlamıştım yani çok değil bazı kelimeleri daha doğrusu bazen oluyor oda kafamda moralimi bozan birşey olunca. Bide heycanlı heycanlı konuşunda insalarını yüzünü yıkıyoruz. Bu problemleri nasıl çözelim biraz araştırma yaptımda kafama yatmadı program kaynak ne biliyim birşey olursa sevinilim.
-
öneriler için 2.post alındı
-
underground rap.
-
Zeytun-i bunu yazdı
underground rap.
Rap dinliyorum hocam . zaten 1 tek rap dinliyebiliyorum diğerlerinde sıkılıyorum
-
felsefe kitapları
etkin çözümdür
-
Elixiron bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
underground rap.
Rap dinliyorum hocam . zaten 1 tek rap dinliyebiliyorum diğerlerinde sıkılıyorum
benden kıyak sana yeni parça
http://www.youtube.com/watch?v=exydRODpxJs -
beyni hack yemiş z nesli misiniz olum siz, git diksiyon kursuna en az 1 hafta konuşma orucu tutman lazım, terapiyle de çocukluğunda yaşadığın konulara inilerek bilinç altındaki kötü anılarının kontrol altına alınması lazım. Sonrasında akıcı konuşma falan gelir zaten.
Yok rapmiş bilmem neymiş, harbiden yaşlanıyorum ya gençlerin muhabbetler iyice saçma salak gelmeye başladı.
-
makets bunu yazdı
beyni hack yemiş z nesli misiniz olum siz, git diksiyon kursuna en az 1 hafta konuşma orucu tutman lazım, terapiyle de çocukluğunda yaşadığın konulara inilerek bilinç altındaki kötü anılarının kontrol altına alınması lazım. Sonrasında akıcı konuşma falan gelir zaten.
Yok rapmiş bilmem neymiş, harbiden yaşlanıyorum ya gençlerin muhabbetler iyice saçma salak gelmeye başladı.
-
makets bunu yazdı
-
özgüven, tartışma kültürü, istanbul türkçesi, sert sessizlerde tonlama, kültürel birikim uygun örnekleri hızlı bulma.
-
bende bok gibi