H4cky0u.Org Hacked By FBI
-
Site tekrar geri acılmış ne iş :))
-
FBI'ın işi gücü yoktur.
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
cha0 bence bir hacker değil profesyonel bir hırsız adamın sanaldan bir faaliyeti yok ki post makinası kopyalama cihazları satın alıyor bankamatiklere yerleştiriyor işlerini böyle yürütüyor çoğunlukla sanalı herif para aktarmak için falan kullanmış idaanamededehaberlerdede adamın herhangi bir banka sistemini çökertip paraları kendi hesabına aktarma bilmemne olayı yok reel de gelnelde hırsızlık yapmış
-----------------------------Şekerim cok fazla gazete okuyorsun... Cha0 teknik kapasitesi yüksek bir zaatı muhteremdi... (ki o expertlik, escrowluk hizmetlerini verebilmk için zaten böle birşeye ihtiyac var en basiti)
-
maydin bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
cha0 bence bir hacker değil profesyonel bir hırsız adamın sanaldan bir faaliyeti yok ki post makinası kopyalama cihazları satın alıyor bankamatiklere yerleştiriyor işlerini böyle yürütüyor çoğunlukla sanalı herif para aktarmak için falan kullanmış idaanamededehaberlerdede adamın herhangi bir banka sistemini çökertip paraları kendi hesabına aktarma bilmemne olayı yok reel de gelnelde hırsızlık yapmış
-----------------------------Şekerim cok fazla gazete okuyorsun... Cha0 teknik kapasitesi yüksek bir zaatı muhteremdi... (ki o expertlik, escrowluk hizmetlerini verebilmk için zaten böle birşeye ihtiyac var en basiti)
Kankamıydınız? -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------maydin bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------Kankamıydınız?
-----------------------------Öleydik gülüm senin için bir sakıncası yoksa ?
The M Co (17:48:11 11/07/2008)
Nerdeyse orda yatırıp skicektim
ChaO (17:48:16 11/07/2008)
bende havuz tribini severim.. ah orda ben olacaktim, sana 1 kariya 2
ChaO (17:48:18 11/07/2008)
muahahaha
The M Co (17:48:31 11/07/2008)
ebeni skim... ao: -
:D:D:D
-
SeRDaR (17:48:11 11/07/2008)
baboli naber yaaa
ChaO (17:48:16 11/07/2008)
iyidir senden nbr
ChaO (17:48:18 11/07/2008)
muahahaha
SeRDaR (17:48:31 11/07/2008)
ya çok çakalsın sen yaa :)
Bende kanka oldum :D -
geri geleceklermiş :D http://74.125.77.132/search?q=cache:iZR7BNC6wggJ:www.h4cky0u.org/+h4cky0u.org&hl=tr&ct=clnk&cd=1&gl=tr