folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Haarp Dajjal (Deprem Makinesi) 99 Depreminin Faili

Haarp Dajjal (Deprem Makinesi) 99 Depreminin Faili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bazi arkadaslar yok kucuk beyinlidir bunu soyleyenler felan demisler ama bunu yapmak bana gore mumkun ki isin icinde bence bu gune kadar bildigim en iyi dahi olan tesla varsa daha da mumkun ha yapilmistir yada yapilmamistir onu bilmiyorum ama yapilmadiysa bile birgun yapilacaktir...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

aliyk bunu yazdı:
    -----------------------------

1998'de Adana depremini yaşamış biri olarak paylaşmak istedim

depremden önce korkunç bir uğultu ve insanın göğsünü sıkan bir daralma olmuştu ardından yer sallanmaya başlamıştı

bi yerde gördüğüm bir videodan çok etkilendim ve mürid kardeşlerimle paylaşayım dedim

http://www.vimeo.com/19532655

tam ekran tavsiyedir

not:başlık izmit depremi içindir

video herşeyi çok iyi özetliyor.. 

🥒
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

99 depremiyle bunun uzaktan yakından bir alakası yok bilader onu geçiceksin, marmarada aktif bi fay hattı bulunmakta zaten videoda deniliyor ki bunu bi yere koyup deprem yaratalım eğer fay 50kmdeki kırılmayla oluyosa sen bunla 10kmde bi sarsıntı yaratırsan pek etkilemez bişeyi zaten çevirinin doğru olduğunu sanmıyorum yalan dolan şeyler bunlar zırvalamışlar kaldı ki zaten japonya gibi tedbiri alıp yapılsaydı yapılar böyle bir failde aramazdı insanlar

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Bu video tamamen bilim kurgudan ibaret. En başta haarp merkezi olarak gösterilen fotoğaflar herhangi bir tevzi merkezinden alınmış manevra anındaki herhangi bir görüntüdür. Şehir girişlerinde, barajlarda bizimde tevzi merkezlerimiz var. Buraları izlerseniz sizde gözünüzle görebilirsiniz... Bulutların o şekilde rengarenk olmasıda esasında normal bir doğa olayıdır. Ayrıca gösterdiği kablosuz elektrik aktarımını olayını bununla bağdaştırması enteresan bir aldatmaca bence. Bir jet motorunu yere doğru rampa edip çalıştırmak elbetteki basınç itibarı ile bulunduğu alanda ufak titreşimlere sebebiyet verecektir. Bunun ölçümünü sismografla yapabilirler...

Seslendirme sırasında bir bölümünde fransızca konuşuyor... Buda çok ironik...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thewhitewizzard
    Thewhitewizzard's avatar
    Erkek

CiRKiN bunu yazdı:

türkten akıllı kimse yok

öyle olsaydı en basitinden şu an ülkeyi yöneten parti farklı olurdu .

sabır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

aliyk bunu yazdı:

angelofhope bunu yazdı:

Triumph bunu yazdı:

sadece başını izledim; ama söyleyeceğim şu;

bu kadar küçük beyinli olmayın arkadaşım. 99 depreminin komplo olduğu tamamen safsata. diyelim ki öyle? onbinlerce insanımızı canından eden, bir bölgenin sanayisini darmadağın eden iğrenç bir saldırıyı hükümet, basın, stk'lar farkedemeyecek; ama bir kaç sivri ülkücü/dinci yazar ve  vakti bol ergen video hazırlayıcıları farkedecek öyle mi? 

bu videoyu hazırlayanın veya nette dönen komplo teorilerini hazırlayanların, "ülkedeki her musibeti "kesin ameriganın işi" diye yorumlayan kahve müdavimi boş adam'dan farkı yoktur.

farketse de götünü kıpırdatacak adam bol ya şu güzel türkiyemde.

ne güzel yazmışsın.

sanki elinde aksini iddaa edecek bir belge var gibide konuşanlarda çıkmıyomu ...

üstteki konuşmalarınızdan bağımsız bir şekilde söylüyorum.

iddia sahibi iddia ettiği şeyi kanıtlamalıdır. k arşı taraftan aksi bir belge bekleyemezsin. ben sana hırsız dersem senbunun aksini ispat etmekle yükümlü değilsin, ben senin hırsız olduğunu kanıtlamak zorundayım. anlatabilmişimdir umarım.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 3684 Toplam Mesaj: 17